От: От: От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!
@Unwise, ти па намери кой да даваш за пример - Маяма Нолова!!!?? Верно ли?
Не помниш ли, че тая овца обърка неимоверно съдебната система с предложенията си за поправки на 10-ки закони. Пример:
Поправка Ванко 1
Помниш ли разпенената и защита на поправката на закона за ДАНС, който внесоха БСП и ДПС? Тази поправка беше създадена единствено, за да обслужи Дебелянчо Пеевски:
Делян Пеевски стана шеф на ДАНС
На всички ни е ясно, че законите са абсолютен кенеф! Не знам защо така сте се заблудили!
Трънки. Въобще не са добри законите. Башка, че няма контрол за въздействието им. Гласуват си някакъв малоумен закон и си мислят, че са сътворили юридически шедьовър, а истината е съвсем различна. И никой не го е*е какво се случва след въвеждането на закона - добър ли е за хората и бизнеса или не. Дори не ми се споменава за спазването на закона. Повечето ни закони се гласуват, за да обслужват определени мафиотски кръгове.Съдебната ни система и законите ни са добри
@Unwise, ти па намери кой да даваш за пример - Маяма Нолова!!!?? Верно ли?
Не помниш ли, че тая овца обърка неимоверно съдебната система с предложенията си за поправки на 10-ки закони. Пример:
Поправка Ванко 1
Помниш ли разпенената и защита на поправката на закона за ДАНС, който внесоха БСП и ДПС? Тази поправка беше създадена единствено, за да обслужи Дебелянчо Пеевски:
Делян Пеевски стана шеф на ДАНС
На всички ни е ясно, че законите са абсолютен кенеф! Не знам защо така сте се заблудили!