От: Нов начин за печалба: ако иска някоя колежка да ме целуне 10 лева!
Хайде да не спорим
Жената се интересува само от състояние, пари и положение. Доказано е!
както каза @bioz надуши ли мизерията бяга през кумина
Защо се плашиш от спорове? Споровете не винаги провокират ... лоша-та страна. Нали за това си говорим
Всеки я има. Всеки се изнервя или дразни. Понякога си го изкарва неоснователно на непознати, но просто защото са от другия пол. Вечно меркантилните и лицемерните.
Тази параноя, че каквото и да напишеш/кажеш все няма да е правилното, а дори причина за заяждане.
Ако, пак повтарям, имаш търпението, да оставиш да отмине едно определено настроение на човек или събеседник, би могъл много неща да научиш и разбереш за теб самия.
Казвам ти го от опит. И то горчив. Без (забележи) да квалифицирам мъжете, пък какви са и защо са такива едни жени, които очернят репутацията на останалите като цяло.
Подходи от гледна точка на човещината. Ако трябва си мисли (като в началото, сещаш ли се, че ме мислеше за мъжко :lol
че си пишеш и общуваш със съученик или друг твой поне малко близък.
Но накрая или в основата, да е желанието да се разберете.
Не боли да кажеш: Прав си!- НО аз мисля по друг начин. Моят живот е друг и няма как да искаш да ти повярвам, че си по-зле от мен.
Така или иначе като изключиш компа и останеш само със себе си, ти знаеш как заспиваш, дали си щастлив и какво би те направило такъв.
А като се събудиш, да установиш, че не е трудно сам да го постигнеш.
:twisted: