Сори за офтопика, но за да обясня - това се дължи на факта, че въпросния потребител/потребителка е регистриран от близо 2 години като само за това и количеството мнения има толкова силен пауер. За да го има единственото което трябва е да стане на +1 точки в репутацията, т.е. да има повече положителни от колкото отрицателни.Интересна работа! @dudi ти как стана от червена репичка на +4 зелени? Ей, голяма корупция има в този форум! :wink:
Сори за офтопика, но за да обясня - това се дължи на факта, че въпросния потребител/потребителка е регистриран от близо 2 години като само за това и количеството мнения има толкова силен пауер. За да го има единственото което трябва е да стане на +1 точки в репутацията, т.е. да има повече положителни от колкото отрицателни.
скорпиъс много е тъжно по какъв начин си съставяш мнение за хората, това обаче е лично твой проблем.
Виж скрийншота (изваден е от гугъл) http://img198.imageshack.us/img198/1015/reputation9kz.jpgТова не е баш така. Има нещо иключително гнило и съмнително в системата за репутация . Редовно виждам напоследък нови хора с 50 мнения и реп 4 и нагоре. След 4-5 като че става по-трудно, може би алгоритъма е с някаква прогресия или нещо подобно.
скoрпиъс, прятелю, лично аз те уважавам поради причината, че си светлинни години пред мен, всичко, което съм научил за уеб предриемачеството е от този форум и вероятно много от добрите неща в него са твое дело. Второ: не ми харесва хора, които не ме познават лично да ми поставят каквито и да е етикети и определения, интелигентните хора си пазят мнението за себе си, съветвам те да действаш като тях, дали ще го направиш е твой избор. Трето: нямам си и представя как се формира "Rep. Powera".Четвърто: лично можеш да ми провериш всички "itrader" сделки и и да видиш, кои потребители са ми дали положителен itrader.
Тук не си прав.еми нормално е .. за тези деца който са на по 12 години и друго задължение освен да ходи от време на време на училище и да се мотае като "муха без глава" из улиците, сготвено му, изчистено му и тях.. и седи на компа по 10 часа за стотинки... и така подбива цените на другите...
какво да кажа повече
Тук не си прав.
Не на всеки му е на готово, сготвено, изчистено и т.н., както ти казваш.
Повечето от потребители във форума знаят аз на колко съм години, а и определено не работя ей така за кеф.. Даже може да се каже, че голяма част от хората работят само и единствено, защото им се налага.
Няма нищо лошо някой на 12 години да работи, за да изкара нещо (дори и 5лв да са), лошото е, че събира много хейт с глупавите си оферти (има и такива хора тук).
готово, сготвено, изчистено и т.н.