От: От: Някой може ли да ми разясни системата за репутации?
Това с репутациите е много интересен феномен. Ако се задържаш у форума редовно ти става много драго да ги получаваш и да ги ползваш. Ставаш като наркоман, който си получава дозата. Направо си за психиатър. Обаче щом те отнесе вятъра в друга посока и отскачаш от дъжд на вятър вече си минал абстиненцията и се чудиш за какво са всъщност... Тия житейските неща като те обладаят набързо надрастваш безсмислените. Отиваш в другата крайност и стигаш до извода, че има нещо сбъркано в тая система.
Не съм убедена, че схванах смисъла на това, което се опитваш да кажеш, но ще поясня, защото ми се струва, че биеш в посока: ''За къв дявол са ти тия репутации?''.
На мен репутацията, която имам не ми е нужна, ама изобщо! Обаче, след като така или иначе я имам, защо пък да не я използвам за нещо добро - да удрям едно силно рамо на потребителите с по-ниска репутация, например?!
Темата не е пусната, заради мен, а заради хората, на които давам репутации. Те са ощетените в случая и това ми е леко криво. На всеки му е приятно да получава положителен фийдбек, а дали това ще са точки, титли, нашивки или круши е все тая. Знаем, че в реалността има по-важни неща от форумните репутации, както и че в другите измерения (времеви и пространствени) има много по-важни неща от глупостите, с които се занимаваме в материалния свят, ежедневно. А за абстиненцията и психиатрите можем да дебатираме много, но не виждам смисъл да го правим, пък и реалността ни чака с по-важни задачи. Успех!
Силните потребители дават и силни репутации, тези с малкото - малко. Това е идеята. Ако си много силен потребител може силно да озелениш някой или да го пратиш в много червеното, от където се иска много желание и участие тук (добро участие), за да си върне поне малко елен профила.
Именно де, точно за това говорим. Сега аз не мога да разбера, силен потребител ли съм с тоя реп пауър или съм мишка, както се казваше в един култов сериал? Щото, според личния ми реп съм ячка, ама според точките, които давам съм мишка.
Не си ме засегнала. Само извинявай, че съм пропуснал предложението, но в кой пост е, защото не съм чел цялата тема? За какво е то?
Пред
положение беше, а не предложение.
Предположих, че ми манипулираш супергеройските сили, затова се извиних и предварително и следварително.
Хубав ден на всички.