Вече плащаме само на клик и цената е 5 ст. Регистрация на издадетели е възстановена.
И като кой си бил регистриран? Ако са били фалшиви кликовете е напълно възможно да са ти намалени средствата, но не и броя на кликовете, нещо не ми се връзва.Не знам какво плащате, но с колегата си направихме експеримент. По едно време имахме 8 клика, после станаха 6 ??? После за доста време почти нямаше ... Въртите некви мегамизерни далавери ... Не исках да го казвам, защото винаги съм заставал зад всички български мрежи, но вие наистина прекалихте и аз честно казано ви нямам вече никакво доверие.
Жалко, че така стана...Те фалираха.
Когато ги отвориш:
Поради множество грешки в скрипта спираме дейността на adbulgaria. Всички суми спечелени от издателите ще бъдат изплатени до 5и февруари. Молим всички издатели които не са въвели номерата на банковите си сметки да го направят до тази дата
Ако си беше проверил сметката щеше да видиш че сме изплатили и малкото пари.Жалко, че така стана...
Дано поне наистина бъдат изплатени спечелените суми на издателите (каквито и да са те)
Съжалявам, закъсняло е отчитането в онлайн банкирането...Ако си беше проверил сметката щеше да видиш че сме изплатили и малкото пари.
Поради множество грешки в скрипта спираме дейността на Adbulgaria. Всички суми спечелени от издателите ще бъдат изплатени до 5и февруари. Молим всички издатели които не са въвели номерата на банковите си сметки да го направят до тази дата