Аз на това не вярвам, но съм сигурен, че поне половината немски коли втора употреба са на стари баби и не са карани!Както се вика... народ който вярва, че кола на 20 години може да е на 110 000км, не може да бъде излъган на избори
То не е вяра проста математика, ама някои хора тук си мислят, че вярата ще ги спасиАз на това не вярвам, но съм сигурен, че поне половината немски коли втора употреба са на стари баби и не са карани!
Това е проблем, не знаех!!!!Аз по скоро искам да попитам , защо махнаха "сънчо " от националната тв.
Махнаха го, защото в тази анимация няма сексизъм, сатанизъм, насилие, убийства. Някой гледал ли е скоро съвременните анимации..... Промиват мозъците на собствените ни деца пред очите ни, докато ние сме заети да правиме това:Аз по скоро искам да попитам , защо махнаха "сънчо " от националната тв.
Трябва да питаме Кошкулата. Той е там. То тази телевизия добре, че е тъпана ни държава и ние в частност, ще я крепим. Пълна скръб.Аз по скоро искам да попитам , защо махнаха "сънчо " от националната тв.
Слави с неговото гнусно предаване има най голям принос за моралния упадък на българското общество.
Аз си мисля, че места като студентски град са виновни за упадъка, а не Слави.
Мястото където трябва да се образоват младите хора които след това да развиват икономиката и държавата е превърнато в най-големия бърдак на страната .За мен това се случва умишлено. Ами няма как да стане докато това не се промени !
Дано много като тебе мислятм, но дали ще я дадат ТЕ властта .Така като гледам към момента
Аз си мисля, че места като студентски град са виновни за упадъка, а не Слави.
Мястото където трябва да се образоват младите хора които след това да развиват икономиката и държавата е превърнато в най-големия бърдак на страната .За мен това се случва умишлено. Ами няма как да стане докато това не се промени !
Така като гледам Няма Такава Държава е единствената алтернатива. Всички други настоящи партии за мен са символ на статуквото и мафията. Отдавна изчерапаха кредита ми на доверие с всичките глупости които сътвориха.
Даже мисля да стана симпатизан или член на Няма Такава Държава , там както се нарича. За да помогна с каквото мога,защото само с писане по форумите и приказки как българите били глупав народ, нищо няма да се промени пичове
Ало Тръмпчо, гледай си войската в СирияПускам подписка тая глупава тема да се делне понеже засмуква внимание от по-интересните части на форума...