На тиското са повече нали
значи тиксото отчита с картинка така засича и спайдърите (ботовете на тръсачките), аналиткиса е джава скрипт него спайдърите не го зареждат
Aз съм на същото мнение и мисля ясно показах в по-горния си пост как бърка брояча. Не знам дали някой си е направил труда да го тества, но аз вчера на нов сайт докато бях онлайн само аз и имах да кажем реални според аналистика 18 посещения, изведнъж скочих на 20 онлайн и нови уникални и тн.И според мен и това вече не се мери точно от tyxoto.
След ей тази новина, виждам как Tyxo може да възкръсне.
При мен е обратното. Тухото не мери правилно:
Awstats - 7700 посещения
Analytics - 7380 посещения
Tyxo - 6206 посещения
Аз лично винаги съм бил по-склонен да вярвам на awstats от колкото на ползващи някакъв си код метрики.
Не си разбрал добре, но пък и новината е fail от тяхна страна.След ей тази новина, виждам как Tyxo може да възкръсне.
Не съм сигурен, SSL търсенията на нелогнати потребители ще се показват в статистиката. Paid listings също ще се показват в статистиката. Което според мен означава, че проблемът е в Analytics, а не в search.Не си разбрал добре, но пък и новината е fail от тяхна страна.
Това е промяна в търсенето, а не в Analytics. За да си решиш проблема, трябва да накараш потребителите да ползват друга търсачка, а не да смениш брояча