Който иска голяма фен страница!
1. Изясняваме за какъв език ще са феновете!
2. Прави група в форума "каквато имаше".
3. Задължително има работещи сайтове.
4. Свързва се с мен, и ме кани в групата.
5. Не дава пари.
6. Всеки печели.
И господин предприемач, ти ако имаш 1.5К лева да си купиш страница с 150-200 хиляди фена, аз нямам и предпочитам 10 15 човека да дадем по 100 200 лева и пак да публикувам пред 200к фена а не да си купя за 200 лева страница със 20к фена
Как ще стане без да даваме пари?
аз предлагам следното:
(това са примерни цифри)
5 лв - право на 1 публикация седмично/месечно
10 лв - право на 2 публикация седмично/месечно
по начин всеки ще може да даде колкото има
и по-нататък може да даде още (както и други) които да се добавят в бюджета за плащане за добавяне на още фенове.
@uni-web, става въпрос след няколко месеца да имаме една голяма страница - не за 10-20 к, а над 100-200к
Това е предпочитан, но по-бавен вариант. Каквото и да се реши съм заС желание и малко работа.
Това е предпочитан, но по-бавен вариант. Каквото и да се реши съм за
Направих групата, сега ще пратя поканитеВъобще няма да е бавен зависи от желанието и капацитета на хората.
Хехехееее )) Точно на него ли?? Та после ФБ да баннат страницата ли? Този господинчо преди време така и не пожела да отговори как пълни с фенове и дали е безопасно, а и виждам, че все още не е имал достойнството да уведоми тукашните си колеги и клиенти дали и колко страници, пълнени от него, са били баннати съвсем скоро :clap:да, на михлюзина
Охооо, хейтърче, къде се губиш толкова време.... Нета ли не си беше платил....Хехехееее )) Точно на него ли?? Та после ФБ да баннат страницата ли? Този господинчо преди време така и не пожела да отговори как пълни с фенове и дали е безопасно, а и виждам, че все още не е имал достойнството да уведоми тукашните си колеги и клиенти дали и колко страници, пълнени от него, са били баннати съвсем скоро
Уточни се в този случай какво е хейтърство, а? Защо ли не отговори веднага и директно, а се правиш на интересен?Охооо, хейтърче, къде се губиш толкова време.... Нета ли не си беше платил....
Единственият бан ще бъде на хейтърчето Бай дан... Не ми отговори на въпроса - от къде открадна пари, за да си платиш нета. Или вие в Столипиново сте с безплатен нет....Уточни се в този случай какво е хейтърство, а? Защо ли не отговори веднага и директно, а се правиш на интересен?
И хайде вече като мъж (ако си такъв де) отговори сега - Има ли и колко страници, пълнени от теб, са били баннати скоро?
Единственият бан ще бъде на хейтърчето Бай дан... Не ми отговори на въпроса - от къде открадна пари, за да си платиш нета. Или вие в Столипиново сте с безплатен нет....
?...............Не ми отговори на въпроса - от къде открадна пари, за да си платиш нета. Или вие в Столипиново сте с безплатен нет....