Обичам да ми трият постовете......

Статус
Not open for further replies.
От: Обичам да ми трият постовете......

Господинче, няколко възражения:
Полът ми е мъжки. Често се случва да бъркаш половете на хората в този форум, което е атестат за някаква нередност при теб.
Необоснованото предположение, че живея в Модерно предградие е невярно. Живея в сравнително модерен мегаполис (в чужбина; с размерите на средно голям френски, английски или американски град), намиращ се в тропическата част на света. Тук е известна и предпочитана туристическа дестинация за хора от цял свят, които се радват на вечното лято, небостъргачите, палмите, чистата окенска вода, безплатните плажове и стотиците завладяващи услуги, част от които ги има само в този край.
Когато някой купува НОВ апартамент, това не е равнозначно на ПЪРВИ апартамент. Новото може да е първо, но също и второ, трето и т.н. под ред. В конкретния случай моето семейство става собственик на 4-ти имот, който е в случая нов (Забелязваш ли НОВ, НО 4-ти ПО РЕД, а не НОВ и 1-ви ПО РЕД!!!! То малко мислене се иска дори за такива елементарни количествено-качествени умозаключения! Ето ти и още едно примерче, за да сме сигурни, че си го разбрал: ако имаш един компютър и си купиш НОВ, значи че това ти е ВТОРИЯТ КОМПЮТЪР, а не първия, нали така? Новото, само по себе си, не значи "ПЪРВО ПО РЕД". Новото може и да е 9-то или 10-то по ред...)
Купуването и обазавеждането на даден апартамент изисква период от ВРЕМЕ. Напълно е възможно някой, който: избира, купува, урежда документи, обзавежда дадено жилище да ограничи активността си не само в даден форум, а и в интернет, като цяло, особено ако има и редовна работа ИЗВЪН нета! Въпрос на приоритети и отговорности.
"Вегетирането", което си употребил, е доста смешен глагол за някой човек като мен, който си купува редовно кокосови орехи, ананаси, папаи, питаи, а и месо от акула, калмари, миди, заек, теле и т.н. Вероятно и 20 % от моето меню не може да си позволиш, включително и напитките, за които не знам да се доставят в България, която ти често наричаш с обидни имена. Отделен е въпросът и с доходите ти - тези, които представи в спора си с Amoun не ме впечатлиха особено и не мисля, че са достатъчни, за да постигнеш моя стандарт на живот. Така че не знам кой по-скоро е близко до вегетацията - ти или аз ;)
Все пак, поздравления за искреността и самопризнанието в края на поста ти, Никс! :wink: Човек се учи докато е жив. Нещата се променят. Не трябва да губим надежда, а да се опитваме да действаме съзидателно в нашите кратки животи. (Знаеш, че средният човешки живот е само около 68 години. Ако сега си на 30, значи почти половината ти живот е минал. И никой не ти гарантира, че ще имаш и другата половина. Все пак знаеш - човек умира много лесно: неочаквани катастрофи, изненадващи убийства, неподозирани болести, лекарски грешки... Даже по няколко човека на година умират от падащи метеорити, мълнии и пр. Смъртта дебне на всяка крачка (гледал ли си поне един от филмите "Final Destination"? Препоръчвам ти ги, аз съм ги гледал и петте с удоволствие!). Всеки един ден, един час, една минута може да са ни последните. Нека ги изживеем готино или поне нормално, а не със зверска злоба към себеподобните си!) Да си жив и здрав!

Духа на кръчмата пак започва да броди из предприемач, директно му давайте банана.

ко общо има AMOUN с AMON?

ама waldes с ко ши го оправдаеш?

Валдеса си го използвам от години в кибер-средите на нашата татковина,преди още гореспоменатия мангасарян да е пропял(не че знам кога му е дебюта:)).Просто съвпадение.По принцип музикалните ми пристрастия се простират в доста широки граници,УВИ*,в тези граници не попада този високо-интелектуален жанр:lol:.
Амоун или Амон,Сталин или Хитлер--> се са един дол дренки:twisted::p:twisted:

ПП: та гледам колегата Редрум отдолу(бр. долния пост) върти яко гюбеци,та можеш да получиш съществено по-таргериран отговор за ''оправдаването'' на въпросния ник:wink:.
Айде,аз съм У лево пак:)

От: От: Обичам да ми трият постовете......

Валдес, на първо място искам да кажа, че нямам нищо против теб (или поне не си спомням в момента нищо за теб по ника ти, понеже повечето никове не ги помня).
Второ, искам този път напълно да се съглася И ДА СЕ ЗАРАДВАМ, че администрацията сякаш е поела по Верния път за развитието на един форум с икономическа (а и уебмастърска!) насоченост !!! Ето и съображенията ми, а всеки да прецени колко са в десятката:

1) Идеята на този форум е твърде сериозна (както казах: ИКОНОМИКА/БИЗНЕС + УЕБМАСТЪРСКА ДЕЙНОСТ НА РАЗЛИЧНИ НИВА - от Оптимизация, през реклама до изработка на банери и пр.) Такъв форум не бива да е ПСУВАЛНИК, НАЦИСТКИ СБОР или нещо от този сорт, защото това ОТБЛЪСКВА сериозните бизнесмени, много потребители (а и потенциалните рекламодатели).

2) Ти, а и почти всички други, са тук НА ГОСТИ. А като ГОСТИ трябва да подкрепяме политиката на админите, особено, ако не нарушава законите! Пословично е станало, че "този форум се хоствал в Канада и е под Канадска юрисдикция", НО НАЛИ СЕ СЕЩАШ, ЧЕ КАНАДСКИТЕ ЗАКОНИ СЪЩО НЕ ТОЛЕРИРАТ HATE SPEECH (насаждането на омраза) и за такова нещо също се полага затвор от 2 до 14 години (за справка: en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech#Canada)?

Запознай се точно с КАНАДСКИЯ ЗАКОН по този въпрос:

laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/C-46/page-136.html
laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/C-46/page-137.html

(Линковете са от сайта на МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО в Канада.)

3) Не е задължително да си нежен с останалите, но поне е добре да не си груб. Т.е. една Златна среда между нежността и грубостта, наречена "ДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ" би била идеална и за теб, и за тези с които общуваш. Така човек не си създава врагове, а и дори може да си създаде нови приятелства!

4) Повечето в този форум са много млади, но след 20-30 години ще разберат, че не пътят на омразата, псувните и дивотията е успешният път към правенето на пари. По-позитивните хора имат повече шансове да направят качествен бизнес. Мисля, че добри примери в това отношение са:
-Булблогера
-Амуна
-много други, които не са от този форум

5) За развитието на един такъв икономически форум с интернет насоченост ВЪОБЩЕ НЕ СА НУЖНИ простотии, расизми, шовинизми и псувни. Знаете много подобни форуми на английски език за оптимизация, афилиейт бизнес, хостинги и др., където контролът е много по-строг от този тук, но които имат също добра посещаемост.

Мислех това по-рано да го напиша, но в момента купувам нов апартамент и обзавеждане, та не оставаше много време. Още един път - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРАВИЛНАТА КРАЧКА НА АДМИНИСТРАЦИЯТА В ПРЕДПРИЕМАЧ.КОМ! :beer:

Абе я се гръмни бе,кой луд ще ти чете километричните постове.Предпочитам да си прочета седмичния хороскоп,пред това:)

Червенушко, поздрав с тая песен, хем по име, хем по аватар ти отива :lol: Евала Валдес, евала Валдес, да живей коминтерна и поп-фолка :clap:
[video=youtube;tOzvzeJbRY0]http://www.youtube.com/watch?v=tOzvzeJbRY0&feature=related[/video]

От: От: Обичам да ми трият постовете......

Господинче, няколко възражения:
Полът ми е мъжки. !

Алън е прав, само първото изречение е напълно достатъчно за всеки с релефна мозъчна кора за да разбере че това е или Гошо кръчмето или негов фен.

Кръчма защо не дойдеш къде Задунаевския Славяно Мангалски Кенеф да те черпя един Български Арийски Банан, бас слагам че е по вкусен от блядистантските и китайските които поемаш изотзадзе......па и кокосови орехи имам:p

Последно редактирано:

Червенушко, поздрав с тая песен, хем по име, хем по аватар ти отива :lol: Евала Валдес, евала Валдес, да живей коминтерна и поп-фолка :clap:
[video=youtube;tOzvzeJbRY0]http://www.youtube.com/watch?v=tOzvzeJbRY0&feature=related[/video]
Мерси,мерси напълни ми сърцето:)Тоя с очилата не е ли бай Тошо:)

От: От: От: Обичам да ми трият постовете......

Алън е прав, само първото изречение е напълно достатъчно за всеки с релефна мозъчна кора за да разбере че това е или Гошо кръчмето или негов фен.

Кръчма защо не дойдеш къде Задунаевския Славяно Мангалски Кенеф да те черпя един Български Арийски Банан, бас слагам че е по вкусен от блядистантските и китайските които поемаш изотзадзе......па и кокосови орехи имам:p

Не му обръщай внимание на тоя никс-а. Баба му е била гъзена от як солдат, а прабаба му от баща му :D

От: От: От: Обичам да ми трият постовете......

Не му обръщай внимание на тоя никс-а. Баба му е била гъзена от як солдат, а прабаба му от баща му :D

Суз ма пачавро, отивай да лекуваш хроничната си олигофрения и разбира се хепатит А прихванат от мръсните ръце на някой рязан мангал в момент на простатното ти масажиране

Майка ми използва малоумни дегенерати като теб само под формата на сапун или тоалетна хартия предварително преминали под термична и газова обработка, така че няма как да си се заразил от нея.........бай мангал с рязаната паламрака е единствения вариант

Статус
Not open for further replies.

Горе