Ей сега след 2 минути на ЮК номера им се свързах с някъв пич от БГ кол центъра им и той задвижи някаква процедура да питат шефчетата в ЮК дали ще мога да ползвам резервата и от нея да правя рефънд.
Иначе да - имам резерва 100% за 15 дни, което е нещо стандартно (чета, че 2012-13 година са им ги държали за по 30 дни дори). ОК съм с нея, 2 седмици не са много, но да не мога да върна на някой парите, защото те са ми ги блокирали не е оферта. Никъде не пишеше, че няма да мога да правя рефънд от този баланс. Дефакто като направя рефънд не мога да злоупотребя, защо трябва да качвам мои пари в системата и после да тегля неговите. Таксата ще е 5-6 лева само за захранването, отделно превалутиране. Ами, ако дойдат 10 пича с карти и ми напазаруват за по 10 хиляди лева стока, която аз дори нямам пари да поръчам и трябва да им върна парите, какво кредит ли да тегля, за да им ги кача в системата.
Вчера качих 20 евро в сметката, за да пробвам да не би некоя малка такса да ми пречи да направя рефънд на човека и сега имам fees - 0.38 Euro и което е по-странното - Amount 20.38 евро.
Но баланса ми е на 13.11 Евро, като преди това беше 0. Няма и ред какво става... За захранването няма обяснения по колко са те ощавили за курса и т.н.
Няма и репорти, Veda не знам как ще трябва да му ги давам нещата, сигурно със скрийншотове... EDIT - ахха има csv експорт... лелеле
Не съм доволен.
Само се излагам пред клиентите си, защото трябва да им обяснявам неща, които никъде не ги пише и аз ги научавам в движение...