Mad Neno Member 21 Март 2013 #21 От: Обща поръчка от sportsdirect. Желаещи? Жена ми пазарува от там през една жена и плаща 10% върху поръчаната стока,не знам дали е добре или зле.Нещата и идват за 10 дена.
От: Обща поръчка от sportsdirect. Желаещи? Жена ми пазарува от там през една жена и плаща 10% върху поръчаната стока,не знам дали е добре или зле.Нещата и идват за 10 дена.
Maverick Well-Known Member 8 Февруари 2014 #22 От: Обща поръчка от sportsdirect. Желаещи? Тази вечер ще пускам нова поръчка, ако някой иска да си поръча нещо нека да ми пише.
От: Обща поръчка от sportsdirect. Желаещи? Тази вечер ще пускам нова поръчка, ако някой иска да си поръча нещо нека да ми пише.
Maverick Well-Known Member 9 Март 2016 #23 От: Обща поръчка от sportsdirect. Желаещи? Ще пускам нова поръчка близките дни. Ако някой иска да се включи да заповяда. Паунда по 3. Доставка в цяла България до адрес 5 лв. (до 1кг.), за Пловдив лично предаване.
От: Обща поръчка от sportsdirect. Желаещи? Ще пускам нова поръчка близките дни. Ако някой иска да се включи да заповяда. Паунда по 3. Доставка в цяла България до адрес 5 лв. (до 1кг.), за Пловдив лично предаване.
Maverick Well-Known Member 13 Април 2016 #24 От: Обща поръчка от sportsdirect. Желаещи? Тази вечер пускам нова поръчка. Ако някой нещо да пише.