Знам какво да правя. Не знам дали ще е правилно, но знам. Точно затова търся адвокат и фирма, която да каже - това е направено добре и са спазени добрите практики, а това не е. Тези функции са ок и работят, а пък тези изобщо липсват... Нещо таковаДа, това е идеята. Мани го този трол, ако го четеш по темите, ще видиш, че нищо съществено не може да каже и да се извлече полза от него.
Добре де, имали ли е техническо задание с някакви детайли и конкретика? Поне това може да се каже, нали? Ако съм го изпуснал, извинявам се, но не видях аз лично. Сумата сериозна ли е? Да ти кажа честно наистина не си дал много информация, а така на практика как точно можем да дадем някакво крайно заключение? За момента с тази информация взимането на страна е въпрос на лично мнение, но определено няма да е обективно. Горе долу "Направиха ми нещо, аз не съм ок, какво да правя".
Има техническо задание/проектна документация, но там нещата са описани прекалено общо. Както казах някъде по-горе - аз започвам проекта при свършен факт. Подписан договор. Платени почти всички пари по договора. Мноооого пари! Започнат и оставен доникъде не функционален интернет магазин и т.н. и т.н. В момента се опитваме да спасим каквото е възможно и да намалим щетите доколкото е възможно. Един подобен одит можеше и да не ни свърши работа, но може и да свърши дали при преговорите, дали евентуално в съда ако стигнем до там. И аз не знам, не съм запознат с правото.
Не си представях този мой пост така... Мислех си, че ще попитам за фирма, която да ми свърши заданието - ще ми бъдат препоръчани няколко, евентуално някой ще ми препоръча практикуваш този вид право адвокат, ще благодаря и ще си вървя по живо, по здраво...
А то каква дискусия стана
Е, надявам се поне, че някои човечета отново се почувстваха значими... Джаффф...