John Galt
Well-Known Member
Еми, всеки си знае. Първия път спечелих 10, втори и третия път по 70. Третия път ззгубих 10 и не съм играл оттогава.
Еми, всеки си знае. Първия път спечелих 10, втори и третия път по 70. Третия път ззгубих 10 и не съм играл оттогава.
Мислех си, че пиеш пък то било от друго.Поздрав
Мислех си, че пиеш пък то било от друго.
Браво Само, че това е както се казва luck. Няма нищо общо с професионалното залагане. Общо взето да вадиш леджит пари от залози имаш 2 варианта:Еми, всеки си знае. Първия път спечелих 10, втори и третия път по 70. Третия път ззгубих 10 и не съм играл оттогава.
blinky ще сложи,но няма да е спонсоред трябда да е UGCНе си му сложил rel="sponsored" на тоя линк...
Както ти писах бих ти рефералнал линка ако го беше предложил малко по-така.Може да опитате https://bit.ly/winbetbgsports супер е за залози, но само за хора над 18+ години
Браво Само, че това е както се казва luck. Няма нищо общо с професионалното залагане. Общо взето да вадиш леджит пари от залози имаш 2 варианта:
1) реални залози
2) Афилиейт
При точка 1 има няколко различни видове, като match betting, arbitrage (тука трудна работа) и value betting. И при трите варианта има един и същ край- лимит на акаунта. Букитата не обичат някой да им взима профита. Мога да ти обясня по-подробно ако желаеш.
Най-добре в борса, която все още я няма в България (Betfair например), въпреки че там няма много много валю но все пак няма лимити. В борсите за спортни залози има друга врътка- трейдването на коефициентите.
Човек, намекнах ти за метод за правене на къси пари от залози, но така и не зацепи какво исках да ти кажа. Явно няма смисъл...И какво да ги правя тия левчета в бет365? Сложих 10 за европейското, като в края бяха 13,50 а 10 от тях са от бонуса. Не ми се играе хазарт.