И доста по-различно от разработен бизнес със стабилни и ежедневни посещения и поръчки. Всеки сам си решава.Доста под цената на @xainov за неговия бранд.
И доста по-различно от разработен бизнес със стабилни и ежедневни посещения и поръчки. Всеки сам си решава.Доста под цената на @xainov за неговия бранд.
Човекът си продава експеримента. Доста успешно направен тест, който няма да развива, а иска да даде повече шанс на някой друг. Направо му дава в ръцете работещ бизнес, нужно е дамо да се поинвестира малко в него.Причина за продажбата като цяло?
В последно време май-много станаха продавачите на бизнес с такъв тип масла. Не е ок за мен.Човекът си продава експеримента. Доста успешно направен тест, който няма да развива, а иска да даде повече шанс на някой друг. Направо му дава в ръцете работещ бизнес, нужно е дамо да се поинвестира малко в него.
Аз лично сефте виждам да се продава такъв бизнес. Но може, не следя сферата. То кой бизнес точно е ОК сега? Освен петролния и олиото.Не е ок този бизнес А и в последно време май-много станаха продавачите на бизнес с такъв тип масла.
Ами точно де, пича го е пробвал, видял е че не е много добре, не работи и го продава, колкото вземе, все файдаАз лично сефте виждам да се продава такъв бизнес. Но може, не следя сферата. То кой бизнес точно е ОК сега? Освен петролния и олиото.
Едва ли е това, защото ако прочетеш, въобще не го е натискал от към маркетинг и каквато и да е реклама.Ами точно де, пича го е пробвал, видял е че не е много добре, не работи и го продава, колкото вземе, все файда
Възможно е, няма значение, успех на новия собственик!Едва ли е това, защото ако прочетеш, въобще не го е натискал от към маркетинг и каквато и да е реклама.
45% conversion rate?В Бенелукс на 100 таргетирани посетители обикновено правя между 40 - 45 продажби.
Повярвай ми че не съм го напъвал изобщо нито на маркетинг нито на някакви стратегии.Ами точно де, пича го е пробвал, видял е че не е много добре, не работи и го продава, колкото вземе, все файда
Всеки бизнес и всяка рекламна кампания е тотално различна защото с това си изкарвам хляба т.е маркетинг.45% conversion rate?
То верно зависи от таргетирането, ама това бие май всякакви рекорди
Това е ясно, просто масовия случай (според статистиките) е с Conversion Rate <5%.Всеки бизнес и всяка рекламна кампания е тотално различна защото с това си изкарвам хляба т.е маркетинг.
При соларните панели на 100 посетителя имат 2 - 3 сделки но тези сделки са от типа "ден година храни".