От: Опасността от ЛГБТ в Европа
Извинявай, мен до 7-и клас ме тормозиха супер брутално, щото природата ме беше дарила с два големи предни зъба. Ще ми обясниш ли защо аз не съм се самоубил? Ще ми обясниш ли как така аз съм успял да превъзмогна подигравките и да не ми пука, а те се били самоубивали. Тормозът е в природата на децата, те са жестоки. Мен са ме тормозили заради това, на една моя съученичка и викаха "Метлата", щото косата и приличала на метла, на друг му викаха "Цайса" и му се подиграваха за очилата. И честно да ти кажа, докато съм бил ученик не съм познавал нито един хомосексуалист и не съм чул в 100 000 град някой да се е самоубил по тази причина.
Та, да ме обвиняваш, че провеждам кампании, които целят нечия смърт е несериозно. Запомни - децата са жестоки, лично аз съм бил свидетел на много жестоко отношение, тормоз и прочее, и нито едно от тях не е било заради предполагаема хомосексуална ориентация, а само и единствено заради - ръст, походка, усмивка, глас, структура на тялото и прочее. Да не говорим за мъхчето, което се появява на лицата на някои момичета в средното училище
Това, което правиш ти обаче е смъртоносно за една от най-уязвимите групи на обществото. Тоест, хора с твоя начин на мислене са по-опасни за децата от гейовете. Насищането на медийното и интернет пространството с теми като тази, предавания като това на СКАТ и други подобни превръщат омразата в норма, това се предава върху децата и впоследствие те тормозят до смърт по-различните свои съученици.
Реакцията ми е такава, защото това е реакция, която е защитна - тя пази българщината, традиционното семейство, традиционните разбирания на моя народ. Забележи - аз не призовавам за лагери, интерниране или физическо ликвидиране на индивиди. Аз се противопоставям срещу политическите искания на активистите им. Т.е. нямам нищо против обикновените педерасти, смисъл не изгарям от желание да сме приятели, но не съм тръгнал да ги ловя с ласо по улиците. Не ме интересуват. Агресивните политически активисти обаче не ги понасям, защото те желаят да наложат изкривения си светоглед върху всички останали хора. Та, за тези неща трябва да се говори, защото държавната политика е срещу нормалните хора, политическата иделогия е против нормалните хора. Ако стоим и мълчим, някой ден този експеримент ще е променил обществата ни до такава степен, че няма да имат нищо общо с това, което познаваме. Та, приятелю, интелигентен си, не се подлъгвай по пропагандата.
Гейовете не са жертвите, те са агресорите. Никой от нас не е тръгнал да ги преследва и променя, изборът какви да бъдат е техен. Никой не им държи сметка, нито ги дискриминира. Огромен брой от светските икони, от хайлайфа, открито демонстрират че са такива. Гей активистите обаче, се опитват да променят нас и светът ни. Например опитват се да променят учебните програми и да въведат сексуално обучение за децата ни от детската градина. Нима аз трябва да стоя и да се правя, че нищо не се случва? Няма как да стане.
и не виждам защо трябва да ходя на парадите им, за да ги замервам с камъни, както правят хора с начин на мислене, подобен на твоя.
А защо въобще трябва да ги има тези паради, след като огромен брой от хората са против тях?
И след като ми говориш за дискриминация, самоубийства и прочее, ще ми дадеш ли родната статистика. Преди години живо съм се интересувал по въпроса и не съм успял да намеря случаи, в които някой да е бил убит, защото е педал (това в Борисовата е пропаганда на гей активистите). Та, дай ми примери за самоубийства на младежи-хомосексуалисти, за дела водени от младежи хомосексуалисти и прочее. Но в България, без да ми цитираш изследвания на гей организации от щатите
Между другото, съветвам те да прочетеш случая за това как група гейове осъдиха Софийския, защото ги изгонили от сауната, сещай се сам защо
Гей клубчето им се казва "Делфин", потърси за случая в гугъл.