BurnX
Well-Known Member
От: От: Орешарски: Всеки ден работим тихо, за да защитим интересите на Израел
Беше също толкова сигурен за Атака , че ще имат представител и в европарламента. Загуби 10те си лева. Атака е бита карта, повече няма да види парламент. Волен предателя разсипа партията си като се продаде на Доган. И при днескашния вот даже не гласуваха. Дано поне взима пари. Големия националист подкрепя правителството на турците. Избери си друга партия - Атака ще я затварят.
Подразни ме това, че използваш "червени боклуци" на всяка втора дума. Което е супер простотия, при положение че твойте хора са едни от най-гадните такива! Да ти припомням ли как Борисов напусна пожарната за да не си връща партийната книжка? Или кои са роднините на оная селска пръчка Цачева....
За другото какво да ти кажа... Като останат само Бареков, Цветанов, Борисов, Местан, Кунева-Пръмова, Касим Дал и тн. крадци, мошеници и обикновен идиоти, като тези от гроб, по-добре ли ще се чувстваш?
И как точно атака разочарова хората? При избирателна активност над 50% са вътре при всички положения. Трябва да си много прост, че да не разбираш това... Ама от зомби на Борисов друго не съм и очаквал. Все пак не блестите с особен интелект, като лидера си. Той е прост и вие сте прости, затова се разбирате Не са мои думи, а на лидера ви, да не вземеш да ми се обиждаш сега...
Беше също толкова сигурен за Атака , че ще имат представител и в европарламента. Загуби 10те си лева. Атака е бита карта, повече няма да види парламент. Волен предателя разсипа партията си като се продаде на Доган. И при днескашния вот даже не гласуваха. Дано поне взима пари. Големия националист подкрепя правителството на турците. Избери си друга партия - Атака ще я затварят.