uni-web
Well-Known Member
От: От: Орешарски подаде оставка !
:-o Тоя смешник, никога нищо не е казвал, бе ти наистина си много промит, мозък, той освен да чете предварително написани речи, и да бърка постоянно друго нищо не може. Грижа го било за народа ахахахахахахахахахахаха по-голям смях не съм чувал никога, баш тоя мазен педал..... :lol: По-смешен президент, не е имало никога в цялата история на България Тоя, е кукла на конци, на боко тиквата, и хамерика, квото му се каже това прави.
Пък по-оня ден, за малко да ни вкара във война с Росия, смешника долен :lol: Добре, че Путин му е смешен, че иначе не знам какво щеше да стане. Тоя мухъл отдавна трябваше да изчезне..... Това е президент избран с измама и фалшификации.
Я, звънни на тиквата да го питаш как го шляпа по дупето, и как му дърпа ушите :lol:
:-o Тоя смешник, никога нищо не е казвал, бе ти наистина си много промит, мозък, той освен да чете предварително написани речи, и да бърка постоянно друго нищо не може. Грижа го било за народа ахахахахахахахахахахаха по-голям смях не съм чувал никога, баш тоя мазен педал..... :lol: По-смешен президент, не е имало никога в цялата история на България Тоя, е кукла на конци, на боко тиквата, и хамерика, квото му се каже това прави.
Пък по-оня ден, за малко да ни вкара във война с Росия, смешника долен :lol: Добре, че Путин му е смешен, че иначе не знам какво щеше да стане. Тоя мухъл отдавна трябваше да изчезне..... Това е президент избран с измама и фалшификации.
Я, звънни на тиквата да го питаш как го шляпа по дупето, и как му дърпа ушите :lol:
Нанке , овчице заблуде. Кое ни е лошото на президента ? Че е предложение от Герб ли ? Държавния глава показа , че го е грижа за народа. Че иска да живеем по-добре в България . Зае отговорна позиция за всеки един проблем , който се появи. Ако беше слушала изказването му вчера , вместо да си бъркаш в носа, щеше да си наясно , че човекът каза какви са проблемите в страната( безработица , ниски доходи, заминаване на младите в чужбина) и че няма значение дали ДПС, БСП или Герб ще са на власт , важно е всички да работят да ги оправят, защото българския народ заслужава повече.
За какви фалишификации говориш ти , при положение , че на последните избори за евродепутати има общини с мангали дето 100 % са гласували за ДПС ? За какви фалишификации говориш след като има видео , как в Бобов дол казаха на хората да гласуват за бюлетина 15 и БСП там печели убедително ? А знаеш ли още на колко места така принуждават така да се гласува за ДПС/БСП ? Колко наблюдатели имаше ББЦ на тези избори ? От къде Волен взе пари за билбордове в цяла СОфия ? Защо изпускаш тези факти , които не са ти удобни щото не очернят Герб ? Злобна малка душица си ти ....