Орешарски подаде оставка !

От: Орешарски подаде оставка !

Диктатура, лошо звучи, ще ти дам три примера. 1. Как беше Ирак при диктатор Садам и как е днес при страхотна демокрация наложена от Големия брат. 2. Как беше Либия при диктатора Кадафи, как е Либия днес страхотна демокрация е там. 3. Къде беше България при диктатора Тодор Живков, къде е сега при демокрацията последна в Европа. Смело твърдя, че само диктатура ще ни оправи нас, просто изход няма. Под диктатура не разбирай, терор върху населението и лагери. Опа забравих, че и меката на демокрацията Америка има лагери Гунтанамо ако не се сетиш да ти кажа.

Нали Сърбия си имаше един диктатор - виж докъде я докараха?

Що го пропускаш него - или говорим само за пресните случаи.

След 10 години Либия ще е по-добре отколкото ако беше с Кадафи - просто трябва време.

Ирак в момента помпи и продава толкова петрол, колкото никога не е продавал преди. След още 10 години Ирак ще е по-добре, отколкото ако беше със Садам. Просто трябва време да се стабилизират и да тръгнат нещата. Лошото е, че със диктаторите не вървят - или има много малки изключения когато вървят (Пиночет примерно).

Сърбия ако беше с Милошевич, сега щеше да е много по-зле. Или може би не мислиш така?

Ако България беше още с Тодор Живков - щяхме да сме като Северна Корея или Куба - щяхме да копаме корените на дърветата, да има кво да ядем. :lol: :lol: :lol:

Елементарно като гори плевнята на съседа (правителството) ти и той нищо не прави да я изгаси - огъня се прехвърля при теб (КТБ, прокуратура, БНБ) и после и ти като нищо не правиш да го загасиш минава към цялото село (обществото).

1. Гейчето е мандатоносител и се насра на да лъже - всякви лъжи.
2. Кой назначи Пеевски?
3. Спрени еврофондове.
4. Тотална международна изолация.
5. Забатачена енергетика
6. Забатачено здравеопазване
7. Забатачен бюджет.

1.Какво те излъга теб Станишев?
2.Кажи ми защо мразиш Пеевски и какво ти направи?
3.Евро фондовете не са критерии случая Украйна показа че има двоен стандарт в Евро съюза, ЕНП управлява нормално е да спира.
4.От къде сме изолирани?
5.За една година само приказки а тока не мръдна и стотинка, при предното правителство едни шеф на ДКЕВР не намериха.
6.Здравеопазването е забатачено 20 години, ако си спомняш Боко доста болници закри, за това имаше малко пари.
7.От постната пица по забатачен бюджет не е имало, Всичко си разплатиха тези даже и старите сметки.

Ако ми дадеш опровержение на мойте думи ще дам 200 гласа на Герб. За разлика от теб аз умея да убеждавам.

1.Какво те излъга теб Станишев?
2.Кажи ми защо мразиш Пеевски и какво ти направи?
3.Евро фондовете не са критерии случая Украйна показа че има двоен стандарт в Евро съюза, ЕНП управлява нормално е да спира.
4.От къде сме изолирани?
5.За една година само приказки а тока не мръдна и стотинка, при предното правителство едни шеф на ДКЕВР не намериха.
6.Здравеопазването е забатачено 20 години, ако си спомняш Боко доста болници закри, за това имаше малко пари.
7.От постната пица по забатачен бюджет не е имало, Всичко си разплатиха тези даже и старите сметки.

Ако ми дадеш опровержение на мойте думи ще дам 200 гласа на Герб. За разлика от теб аз умея да убеждавам.

И на теб съобщавам официално: ще ти дам реп в друга тема, но да знаеш, че е за мнениято ти тук и най-вече това мнение. Добре казано!

От: От: Орешарски подаде оставка !

Оти :D
Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.
Прости хора не коментирам. За нанди и уни правя изключение.

Добре душе, ти си им прави слатите с репите пък язе си те сакам вече.
Пък умното брън ще му намисля, нещо, ама днес вече изключих :D
И на теб съобщавам официално: ще ти дам реп в друга тема, но да знаеш, че е за мнениято ти тук и най-вече това мнение. Добре казано!

Мени не мойш ме купи нито убедиш

За купуване, пари няма да ги давам на вятъра, но ако човека изкара аргументи може да ни убеди.

Нали Сърбия си имаше един диктатор - виж докъде я докараха?

Що го пропускаш него - или говорим само за пресните случаи.

След 10 години Либия ще е по-добре отколкото ако беше с Кадафи - просто трябва време.

Ирак в момента помпи и продава толкова петрол, колкото никога не е продавал преди. След още 10 години Ирак ще е по-добре, отколкото ако беше със Садам. Просто трябва време да се стабилизират и да тръгнат нещата. Лошото е, че със диктаторите не вървят - или има много малки изключения когато вървят (Пиночет примерно).

Сърбия ако беше с Милошевич, сега щеше да е много по-зле. Или може би не мислиш така?

Ако България беше още с Тодор Живков - щяхме да сме като Северна Корея или Куба - щяхме да копаме корените на дърветата, да има кво да ядем.

Нито Либия нито Ирак ще са добре след 10 години, май не четеш какво става и кои вземат властта. Нито Живков нито Милошевич са живи за да знаем какво би станоли, ако си спомняш Големия брат го обеси, преди това ембарго му наложи. Ще ти дам още един голям политик, които има цялата власт и се справя доста добре срещу шайка измамници и лъжци. Няма да му пиша името погледни ми аватара. През последните 100 години не знам друг политик да увеличава територии без капка пролята кръв и демократичен референдум.

Оти :D
Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.

Оти чрез дискусия с вас , показвам на останалите колко са прости плювачите на Бойко. Единия "имал тайна информация за Бойко" а на другата " магазинчето и фалирало" и ред сълзи и ред сополи.
А лидера дето назначи "кабинет Орешарски" избяга позорно в Брюксел. Някой горе питаше за какво е излъгал Станишев.. Той за какво НЕ излъга ?
- кле се че няма да става евродепутат , а след краха на изборите избяга и стана
-пребори страха
-отвори 250 хиляди работни места

Евродепутата , председател на ПЕС , който загуби в собствената си държава , в собствената си партия даже (от любимец 15). Жалко падение на един долен крадец.

Добре душе, ти си им прави слатите с репите пък язе си те сакам вече.
Пък умното брън ще му намисля, нещо, ама днес вече изключих :D

На теб още не съм дала репче, само защото си прекалено силен, откъм реп пауър - ма ако искаш - с радост. Иначе не можеш да се оплачеш колко салатки съм ти сервирала, даже с ракийка, ма не е тук мястото..:wink:

а на другата " магазинчето и фалирало" и ред сълзи и ред сополи.

Много просташко отношение, пич. Пожелавам ти да имаш нещо свое, което обичаш и да го изгубиш, заради некадърен простак, да те питам тогава дали няма да ревеш и ти.

Като каза за закона на Лафка и ми стана интересно що само в герберски общини се приложи ако бъркам извиняюс

Няма представа, може би щото в повечето градове са техни представители, но и каквото от това като има приет закон?

Бухахахахахаха, ти до сега показваш само едно единствено нещо и то е колко си прост самия ти, че вярваш на една мутра пожарникар, и управление от мафията, друго нищо не можеш да покажеш, но за жалост много от хората в форума мислят, едни с една други с две глави, за разлика от теб.

Абе ти не копунясваш ли вече бре? Тука година и нещо трови форума с "ОСТАВКА", редно е да се налюркаш като дупе, или днес не почиваш? Или утре, не почиваш или по други ден или в други ден?

То така е да си IT в известна коНпания в Англия. Пускат те да си го клатиш по форума как ти дойде или по-скоро на където ти го опъне тиквата.

Оти чрез дискусия с вас , показвам на останалите колко са прости плювачите на Бойко. Единия "имал тайна информация за Бойко" а на другата " магазинчето и фалирало" и ред сълзи и ред сополи.
А лидера дето назначи "кабинет Орешарски" избяга позорно в Брюксел. Някой горе питаше за какво е излъгал Станишев.. Той за какво НЕ излъга ?
-пребори страха

Евродепутата , председател на ПЕС , който загуби в собствената си държава , в собствената си партия даже (от любимец 15). Жалко падение на един долен крадец.

Много просташко отношение, пич. Пожелавам ти да имаш нещо свое, което обичаш и да го изгубиш, заради некадърен простак, да те питам тогава дали няма да ревеш и ти.
Светът е голям. Като тук не става , отиваш в държава дето няма Бойко да ти пречи и работиш. Ама е по лесно да се обвинява Бойко и да се реве.
Сега 1 година като го нямаше Бойко - що не отвори верига от магазинчета ? Нали самата ти каза , че комунистите в сравнение с Бойко са песен. Еми пей си...

Няма представа, може би щото в повечето градове са техни представители, но и каквото от това като има приет закон?

Щото цялата политика е мафия ама ний се караме за глупости, сякаш от нас зависи нещо
А партията с найподобна мафиотска структура е Герб щото даже не е партия а мафиотски клан

Я, блеки и ти ли претичка на помощ на гробарите?
Нали до сега във всяка една тема ме убеждаваше, че не си бил от тях?
Нещо не ми се вързват нещицата, ама нищо иди пий полейте си завръщането на тиквата, с ромбеци, бърнита , биоси и още сума и други тиквопристрстни. ;)

Не знам какво се хвана с тая Англия , но работя в най-различни държави из Европа. На изборите ще видим колко мислят и какво мислят. Отивай в сарайте да те опъва Доганя , че Станишев е в Брюксел , а Волен се е изморил.
Бухахахахахаха, ти до сега показваш само едно единствено нещо и то е колко си прост самия ти, че вярваш на една мутра пожарникар, и управление от мафията, друго нищо не можеш да покажеш, но за жалост много от хората в форума мислят, едни с една други с две глави, за разлика от теб.

Абе ти не копунясваш ли вече бре? Тука година и нещо трови форума с "ОСТАВКА", редно е да се налюркаш като дупе, или днес не почиваш? Или утре, не почиваш или по други ден или в други ден?

То така е да си IT в известна коНпания в Англия. Пускат те да си го клатиш по форума как ти дойде или по-скоро на където ти го опъне тиквата.

Не знам какво се хвана с тая Англия , но работя в най-различни държави из Европа. На изборите ще видим колко мислят и какво мислят. Отивай в сарайте да те опъва Доганя , че Станишев е в Брюксел , а Волен се е изморил.

Ти данси циркаджия чи работиш в найразлични държави някой ритуален номер имаш ли

Щото цялата политика е мафия ама ний се караме за глупости, сякаш от нас зависи нещо
А партията с найподобна мафиотска структура е Герб щото даже не е партия а мафиотски клан

Май СИК се казваше на времето, ако не ме лъже паметта.

-пребори страха

Голяма лъжа, какво го боли обикновения гражданин дали ще е депутат тук или депутат там, избраха ли го избраха го. А защо изгуби ли ами Първанов помогна за това и не само той. В момента аз не виждам, човек който е чист и не е обвързан

Душко недей, с тоя малоумник на глава не оже да се излезне, ще си сасипеш нервите като мен спри остави го да си жули чикиии на поретрета на бойко всяка вечер, като си представя как го оправя....
Това са малоумни хора, знам, че сега пак ще докладва коментара, ама дано го прочетеш поне ти, не за друго, ами брън като заболи изодзад че му го намества някой друг освен буда, буда, бидала, и направо изкрейзва.
Душко няма да ти разказвам повече от сексуалните им приключения, че ще ми се наложи и да хапна скоро. :(

Горе