Орешарски подаде оставка !

От: Орешарски подаде оставка !

Я, блеки и ти ли претичка на помощ на гробарите?
Нали до сега във всяка една тема ме убеждаваше, че не си бил от тях?
Нещо не ми се вързват нещицата, ама нищо иди пий полейте си завръщането на тиквата, с ромбеци, бърнита , биоси и още сума и други тиквопристрстни. ;)

Бе то и аз не съм от тях, а и сестра ми не е курва ама...

Се тая, плюй си. Вече се повтаряш и изобщо не си интересен.

Уни и нанди (фалиралото магазинче) виждат дългата ръка на Бойко във всеки техен провал.
Освен това , всеки който плюе друг освен Бойко е враг !

Няма как да я видя, братле, ето от толкова писане медийни и какви ли не още провокации сега се завръща най-голямото зло което може да съществува и е съществувало.
Нон стоп пускаш некви интриги - хайде сега кажи къде съм писал, че го подкрепям. Мисля, че ставаш нахален само пускаш некви интриги без почвени и после бягаш по-тъча. Пиши къде съм писал нещо в защита сега? Това, че пиша анти правителството не значи про ББ! Мисля, че ако проявиш обективна мисловна дейност ще видиш, че са различни неща! Защото не виждам, какво съм писал в защита в тази тема!

за жалост аз знам от 1-во лице единствено число

Де дреме прокуратурата вместо веднага да се самосезира... А следствието трябва веднага да се запознае с показанията на този тукашен свидетел (или обвиняем).

Няма как да я видя, братле, ето от толкова писане медийни и какви ли не още провокации сега се завръща най-голямото зло което може да съществува и е съществувало.

Mordor.jpg

my precious...

АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА МАФИЯ
Ето така трябва да се действа с мирни средства и да се промени избирателния закон за да се спре тази партийна олигархия която в генезиса си е червена цялата

Сега сори за острият тон -мен кво ме боли патката - за тези медийни писания, то трябва се отделя сериозното от плявата и се чете между редовете. Аз те питам къде съм ги защитил в тази тема, защото ти ми скачаш така, а ти ми пишеш кво пишело в медиите!
Не знам защо така чупиш, добрият тон с такива епизодични изказвани по мой адрес - до сега мога да се върна и намеря 5 такива неща писани от теб към мен и 5 пъти съм те питал къде и какво съм писал и ти 5-ти извъртваш нещата, това че те оставям ти мине номера, е понеже искам да пазя добрият тон!

АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА МАФИЯ
Ето така трябва да се действа с мирни средства и да се промени избирателния закон за да се спре тази партийна олигархия която в генезиса си е червена цялата

В грешка си, трябва се гласува и да се радикализират мирните протести и мислите ни в часност на апатия и търпение - само едно силно общество може да е коректив на мафията!
Система е такава, че държавата е винаги мафия, ако няма коректив на гражданите просто тя ще става по-голяма и ще изземва повече права и свободи от нас, реалността е ние да и ги изземем!

Като не си от него, не го защитавай, а и аз не съм спорил с теб.....
Колкото до повтарянето, ами да няма какда не се повтарям, все-пак колкото и да са глупостите на тиквоча, няма как да не ги повтарям.

А, реално блеки ми е писал докато аз му пиша, но това няма значение.

От: От: Орешарски подаде оставка !

Де дреме прокуратурата вместо веднага да се самосезира... А следствието трябва веднага да се запознае с показанията на този тукашен свидетел (или обвиняем).

Много хубаво, но уви най-накрая така ще се извърти друг да опере пешкира сети се, кой

Аз, ти казах защо не знам защо не ме разбра, или не съм бил ясен.
Сега сори за острият тон -мен кво ме боли патката - за тези медийни писания, то трябва се отделя сериозното от плявата и се чете между редовете. Аз те питам къде съм ги защитил в тази тема, защото ти ми скачаш така, а ти ми пишеш кво пишело в медиите!
Не знам защо така чупиш, добрият тон с такива епизодични изказвани по мой адрес - до сега мога да се върна и намеря 5 такива неща писани от теб към мен и 5 пъти съм те питал къде и какво съм писал и ти 5-ти извъртваш нещата, това че те оставям ти мине номера, е понеже искам да пазя добрият тон!

Тя темата уж за Орешарски беше, а лична война настана.

ВИнаги съм казвал - човек който не гласува няма право да се оплаква после. Пример наш уни - хем не гласува , хем целия свят му крив.

От: От: От: Орешарски подаде оставка !

Много хубаво, но уви най-накрая така ще се извърти друг да опере пешкира сети се, кой

А, стана ми смешно просто. Че нещата са зле в образованието - зле са, ама в училище не ви ли учат вече кое местоимение съответства на "1-во лице единствено число"?

Тя темата уж за Орешарски беше, а лична война настана.

Всяка тема в политиката се прехвърля за и против Бойко. Което само показва колко незабележим беше Орешарски.

Всяка тема в политиката се прехвърля за и против Бойко. Което само показва колко незабележим беше Орешарски.

Моят спор е против цялата система но ти щом си за Бойко кажи защо ама без антитези а само доказателствен материал за неговото величие

Няма как, сега да клекне и да се моли на буда в форума :(
Моят спор е против цялата система но ти щом си за Бойко кажи защо ама без антитези а само доказателствен материал за неговото величие

Въпроса е да вършиш работата за която те избират, а не да си забележим. Не всеки има хобито, до го снимат, не случайно на Боко му викат главата.

Горе