На бате Бойче и на Генерала не им дреме дали се страхувате или сте в психо еуфория, докато носите маските.
Инструкциите са прости: "слагай маската или ща изплюща!"
Колко по-просто от това искате да ви се каже, не знам...
Дедазнам, аз живея м/у гората и полето и досега ни веднъж не съм сложил маскаКато бродим сами в полето, трябва ли да сме с маски? Аз мойта не я свалям изобщо... за по-сигурно
На бате Бойче и на Генерала не им дреме дали се страхувате или сте в психо еуфория,
Е то не е задължително да подскачаш всеки път като ти кажат нещо навъпреки.Напротив! Снощи на няколко пъти чух с ушите си и видях с очите си как разни "експерти" назидават със суров тон, че хората се смеят по градинки и паркове. Точно това беше проблемът - някакви хора се смеят!!! Казаха няколко пъти "сега не е моментът да се веселите". Тоест, искаме ви стресирани, уплашени и озлобени към всеки, който не е.
Ся майбаха исках да го продам както каза Баце, ма ма приибаха, щото нотариуса не можел да изповяда заради извънредното положение.
И ся съм в бахти казуса. Пара нема, шлифер за уя ли да купя или намордник, че да мога да си мандръсам безопасно.
Яко, брат. Маската е веднъж.
Имаше едни красиви богопомазани в Бургас, с една лажица се хранеха. Не, че не съм вярващ, ама някои прекаляват.Ееее, ама са с ръкавици. Кво се заяждате със зле облечените бизнесмени? Само техният бизнес е във възход по време чума. Действат под мотото "Елате повече".
Поне не се изживяваме като вечно недоволни от всичко бакшиши.В тази тема бая хора живеете на ръба.
Тия не протестираха ли наскоро. Нема пара, а?Поне не се изживяваме като вечно недоволни от всичко бакшиши.
PS Тери Пратчет е доста приятен автор. Ебал съм я в кръглата земя
Други подозират световен заговор и подкрепят мнението на д-р Атанас Мангъров за стадния имунитет.
Не бе, те ако искат и в очите да си плюват, все ми е тая. Проблемът е, че млади семейства не могат да си изведат децата в парка на слънце, търговците по пазарите не могат да изкарат за наема на сергиите си, а дедо поп пак блажи ли блажи по време на пости.Имаше едни красиви богопомазани в Бургас, с една лажица се хранеха. Не, че не съм вярващ, ама някои прекаляват.
Варненци протестираха пред Общината (ОБНОВЕНА)
Около 50 души протестираха пред сградата на Община Варна, видя репортер на Радио Варна. За причина не недоволстото те изтъкват...bnr.bg
Ех, ех, ех...