Относно задаващата се Световна Криза и Пандемията от COVID-19

Статус
Not open for further replies.
Коя част не разбираш?
си прекарат закона, с който ще прехвърлят целия финансов кур към популацията и фирмите

А иначе новите данни от "вируса, който не е кой знае какво и грипа и катастрофите са по-лоши" излязоха:
Италия от 3.5к вече са 4.2к. Смъртните случаи от 350 на 475 - утре минават Китай по смъртни случаи. На 13.3 са 17к, днес са 35к - 5 дни за удвояване - към края на седмицата сигурно ще са колкото Китай, ако вървят с тези темпове.
Испания също вече са на 2к.
Германия 2.6к - но те тестват повече.

Обявиха тия дни, че някакво Японско лекарство действа добре срещу вируса, дано да го въведат скоро.

Последно редактирано:
Тестват се САМО хора за които се предполага че може да са болни - т.е. такива които са били в рискови държави и такива които са контактували с първите.
А ако си контактувал с първите, но не знаеш - например в хипермаркета? Моите наблюдения са, че не се реагира адекватно на хипотетичната сложност на ситуацията. Уж е толкова страшна болест, пък нямаш достъп до лечебно заведение. Уж новата ебола, пък лекувайте се вкъщи - няма страшно.

Обаче, вие може да не гледате Пасков, ама ген.щаба го гледа. Курдисали Тодор Кантарджиев до Годжи, та да покажат, че имат в екипа и вирусолог, а не само коремен хирург и специалист по гъбични заболявания.

Не разбра ли, че според нандибанди, такова лекарство /препарат не може да има, защото след време никой няма да го купува?

А ако си контактувал с първите, но не знаеш - например в хипермаркета? Моите наблюдения са, че не се реагира адекватно на хипотетичната сложност на ситуацията. Уж е толкова страшна болест, пък нямаш достъп до лечебно заведение. Уж новата ебола, пък лекувайте се вкъщи - няма страшно.

Обаче, вие може да не гледате Пасков, ама ген.щаба го гледа. Курдисали Тодор Кантарджиев до Годжи, та да покажат, че имат в екипа и вирусолог, а не само коремен хирург и специалист по гъбични заболявания.

Ако си контактувал с първите, но не знаеш попадаш в третата група заразени която към този момент е малката. След няколко седмици тя ще стане на първо място и като причина за новите заразени.

Тази дъвка за ген Мутафчийски е проста. Много добре си върши работата. А тя е да координира останалите специалисти. Не е в ролята на хирург, въпреки че и това е операция която изисква планиране, знания и т.н.
Междуд другото сега осъзнах защо всички идиоти му казват Годжи.... явно фокусът на някой е изместен към чалгарщината :( дори в момент като този.

Аз говоря за нещо съвсем друго....

А иначе новите данни от "вируса, който не е кой знае какво и грипа и катастрофите са по-лоши" излязоха:
Италия от 3.5к вече са 4.2к. Смъртните случаи от 350 на 475 - утре минават Китай по смъртни случаи. На 13.3 са 17к, днес са 35к - 5 дни за удвояване - към края на седмицата сигурно ще са колкото Китай, ако вървят с тези темпове.
Испания също вече са на 2к.
Германия 2.6к - но те тестват повече.

Обявиха тия дни, че някакво Японско лекарство действа добре срещу вируса, дано да го въведат скоро.

От ваксина няма да има голям смисъл - до някой и друг месец всичко ще е минало и след година-две ще е забравено. Дори да плъзне пак, ще попада в задънени улици (хора с изграден имунитет).

Заплахата за повечето хора е минимална, клоняща към никаква. Но повечето имаме близки, попадащи в уязвими категории (по възраст, хронични заболявания и т.н.). На мене това ми е достатъчно за да се шашна поне леко.

Не разбра ли, че според нандибанди, такова лекарство /препарат не може да има, защото след време никой няма да го купува?
Хехехе, не казах такова нещо, ама явно толкова си можеш с тая глава. ;)

Междуд другото сега осъзнах защо всички идиоти му казват Годжи.... явно фокусът на някой е изместен към чалгарщината :( дори в момент като този.

На мен ми е направило впечатление, че това е начина на изразяване на хора, дето с всички сили се опитват да умаловажат нечия личност надявайки се, че с това мнението им ще придобие оная сила, която му липсва. Като кажат на него Годжи, на премиера тиква и на Пеевски прасе, това някак си носи наслада и пълноценност, а и показва, че авторът е нещо смислено, а не онзи никой, за който го смятат четящите.

Отново до Нанди: хей, огледай се около теб! Няма евро 2020, няма да има олимпиада, няма училище, няма детска...Аз лично съм стресиран. Не само за мен, а и за моите приятели, родителите им, хората по света. Те Ислямска държава напълниха гащите!!! Не се ебавай, нещата са повече от сериозни!

Ей майтап няма. Ислямска държава официално излезе с призив към терористите да не ходят в европа. :) Интересно също какво става с мигрантите на турската граница, още ли напират към западна Европа :)

Отново до Нанди: хей, огледай се около теб! Няма евро 2020, няма да има олимпиада, няма училище, няма детска...Аз лично съм стресиран. Не само за мен, а и за моите приятели, родителите им, хората по света. Те Ислямска държава напълниха гащите!!! Не се ебавай, нещата са повече от сериозни!

И това ще мине, Тедка. Вирус, дето умира от сапун, няма да ни затрие. Дето се вика, сапун ще ядем и ще издишаме балончета, ама ще оцелеем. ;) За европейското ме е яд, честно. А питаш ли домакините и организаторите...

това някак си носи наслада и пълноценност, а и показва, че авторът е нещо смислено, а не онзи никой, за който го смятат четящите
Добър опит, но има и друга версия - просто не уважаваш човека и отказваш да легитимираш авторитета, който той евентуално би трябвало да има пред обществото.

Намерих, а ти? Чудна работа защо си мислите, че сексуалните контакти възпрепятстват мисловните процеси?

И какъв ви е проблема с различното ми мнение, бе мама му стара? Вие нали сте шаш? Нали ще го духате много скоро и много яко? Кво ви бърка, че някой не е тъп като гъз, а мисли логично, търси информация и ви я дава, за да ви помогне. 'Фърлям и аз бисери на прасетата...

Сексуалните контакти при жените и дори при някой мъже имат пряка връзка не само с мисловните процеси ами и със цялостното поведение. А това, че някой тъп като гъз докато рзасъждава на глас създава излишна паника и дезинформация сред останлите тъпи гъзвое си е огромен проблем

създава излишна паника и дезинформация
Гешев, ти ли си, бре?

Излишна паника създава тоя по телевизора. Аз се опитвам да създам спокойствие, ама явно излишно...

475 починали за ден в Италия. Искам да излезе онзи господин на който не му запомних името и през Януари беше специален гост в предаване по БТВ и се смееше как нямало как този вирус да стигне Европа, камо ли България.

475 починали за ден в Италия. Искам да излезе онзи господин на който не му запомних името и през Януари беше специален гост в предаване по БТВ и се смееше как нямало как този вирус да стигне Европа, камо ли България.
475 си е ден на траур, ако е друго бедствие. Но това е всеки ден! Нещата са брутални!

Статус
Not open for further replies.

Горе