nandibandi
Well-Known Member
Ама защо не вземеш да отидеш..... да го духаш някъде.
Тролът ще те снижи на нейното ниво и ще те бие по тъпота. Ама кой ще е по-тъпия тогава ...
Когато мъже-съфорумци казват същото като мен, ти се свираш по кьошетата като мишка. По-значим ли се чувстваш като сипеш обиди? На мен лично не ми пука какво мисли някакъв клавиатурен клоун, но отклоняваш темата, което е супер тролско.
Майка ти ли ти създаде погрешната представа, че всички в света са длъжни да бъдат на твоето мнение? Е, прецакалата те е., доста Научете се да спорите с аргументи, защото от обидите прозира интелектуалната ви импотентност. Ти лично последните страници не казваш нищо смислено (не че преди това го правеше, де), затова по-добре си иди обратно в мишата дупка. Не си интересен на никого. Аман от путьовци, разлигавени от майките си...
Мързи ви да прочетете интервюто с доц. Мангъров и си продължавате същите "страшни смешки и смешни страшки". Давайте. Явно се опиянявате от паниката и истерията.
п.с. Колко станаха умрелите в Италия през последната минута, че това е единственото важно. Броят на излекуваните и овладяването на ситуацията в някои страни не е интересен.
Последно редактирано: