biaaro
Well-Known Member
Цитатите ли обърка нещо?
Отговор
Какво ти е предположението? Сорос, илюминати или нещо друго?
Отговор
Какво ти е предположението? Сорос, илюминати или нещо друго?
Никак. Аз го казах уж на шега на мой познат, работещ в Министерството на туризма, но тяхното министерство, в момента няма голям смисъл да съществува. А НАП пък от своя страна ще са по-гладни от всякога. И кой ще го отнесат? Честните, преживяли този шит. Ще стане мармалад. Няма да е само туризма, човек, ще са още доста ниши. Култура, ресторантьорския и много други.Относно трафика, при мен има значителен спад, но основната ми ниша е туризъм.. тази година няма да е добра
Този господин Мангъров е доста бос и не разбира особено много от нещата които говори а ти си се хванал за него като за библията. Имаме една стара българска поговорка НЕ питай старило а патило. Та господин Мангъров с цялото ми уважение към възрастта му е с някви остарели знания от преди 40 години въобще голяма част от приказките му са просто глупости и дрънкане.Експерт съм колкото и ти. Затова предпочитам да вярвам на епидемиолозите, отколкото на вашите апокалиптични прогнози. Само това "колко ще умрат/колко умряха днес" ви е в главите. Имаш ли гаранция, че утре няма да умреш при някакъв нелеп битов инцидент или в катастрофа. Ще умрем - това е 100% сигурно! - Когато ни е писано да умрем. Стига сте го мислили, бе хора.
Този господин Мангъров е доста бос и не разбира особено много от нещата които говори а ти си се хванал за него като за библията. Имаме една стара българска поговорка НЕ питай старило а патило. Та господин Мангъров с цялото ми уважение към възрастта му е с някви остарели знания от преди 40 години въобще голяма част от приказките му са просто глупости и дрънкане.
Тъпометъра си го чупиш сам.С това вече счупи тъпомера. Кой точно доктор беше ти, че да даваш оценка на доцент виросолог с 40 години стаж!?Прекалил си с телевизията ми се струва! По същата тая телевизия 1000000 казаха, че патили в тази ситуация няма, най патилите са от преди 3 месеца.
Тъпометъра си го чупиш сам.
Deaths:
1-1,000: 85 days
1,001-2,000: 8 days
2,001-3,000: 12 days
3,001-4,000: 8 days
4,001-5,000: 4 days
5,001-6,000: 2 days
6,001-7,000: 40 hours
7,001-8,000: 30 hours
8,001-9,000: 25 hours
9,001-10k: 22 hours
10k-11k: 18 hours
11k-12k: 14 hours
12k-13k: 13 hours
И англичаните мислеха като теб, сега обърнаха палачинката. Никоя страна не иска разпространение като в Италия. По твоята логика Италия сега ще си изгради имунитет и ще пребори вируса,Тълкувам го като нормалния ход на вируса. Китай започна 3 месеца преди останалите страни.
Друго ми е любопитно обаче. Мангъров в интервюто каза това, което каза и Пламен Пасков, а именно, че карантината само забавя естественото разрушаване на вируса.. На него имаме пълно основание да вярваме, нали? Защо тогава се продължава с военното положение? Да затворят само рисковите под карантина, а останалите да си щъкаме Така ще излезем по-бързо от ситуацията. Знам, че сте доверчиви, но аз продължавам да мисля, че това военно положение по целия свят има някаква друга цел. Действителността ни в момента напомня Чернобил - нелогично е при вирус, който е безопасен за 80% от хората.
Между другото, указанията у нас се спазват толкова фиктивно, че от тях няма никакъв смисъл. Освен това, при инкубационен период 14 дни, повечето вече сме преносители, вероятно.
Не Просто твоите думи, които цитирах отговарят точно и ясно, на въпроса на нанди.Цитатите ли обърка нещо?
Абсолютно. Това обяснявах още от втора страница на тези тема, която е вече 30 страници.Единият от главните проблеми с вируса е, че точно хората които не могат да смятат го разпространяват, докато пишат във форуми, където не му е мястото за чакри, и след това излизат с колежките от бг мама отпред пред блока, да не се забравят, ако случайно пропуснат да се видят по време на карантината.
Според мен, всяка една ниша ще бъде засегната, то било малко или много. Според мен, рецесията ще дойде след като нещата с covid19 (така е модерно да се нарича...) започнат да се нормализират и овладяват. Това си го мисля, защото тепърва след това ще се изчисляват загубите на различните бизнеси. Моята ниша също е засегната, макар и да не продавам нищо.Аз ще продължа в предприемаческа посока, както е темата на форума. Аз съм с бизнесите, които са на 100% засегнати и следващите месеци нищо няма да се случва. Минимизирам си разходите, отлагам non-essentials плащанията и си правя план в следващите 3 месеца, в които ще има 0 поръчки какво да се случва. Ще фокусирам върху изкарването на пари с другите ми умения (програмиране), за да компенсирам липсата. Предполагам конкурентите ми ще са в същото положение и след 3 месеца някои от тях може и да ги няма.
Вие какво мислите да правите следващите 3 месеца? Как се отразява това на вашите бизнеси?