Дай линк ако ти излезе на тебТочно там е мястото, на тея социолози ама грам не вярвам. Ако ти излезе, зачети се в коментарите.
Дай линк ако ти излезе на тебТочно там е мястото, на тея социолози ама грам не вярвам. Ако ти излезе, зачети се в коментарите.
Дай линк ако ти излезе на теб
Тук и нашите капацитети като нанди и още един двама прихващат пропагандата и помагат за разпространението и.
Супер. Аз имам обратните наблюдения. Едната ми сестра е с бронхиална астма и хашимото, освен това е здравен работник - много ги слуша докторята. Преди няколко години я накараха да се имунизира - е, не спря да боледува. Есента, когато агитираха старците да се ваксинират безплатно, баща ни реши да се консултира с нас дали да се включи. Всички ревнахме в хор - Не! Ваксините не са панацея. Има различни фактори, които гарантират ефективността на ваксината, най-важният от които е здравословното състояние на пациента. За това спорехме и с доктора в "оная" тема, откъдето тръгна лъжата, че съм анти-ваксър по дефолт. Нужен е индивидуален подход при вземане на решение за имунизация, а такъв за момента липсва.Някой беше питал за грипна ваксина, хора от моето семейство се ваксинират всяка година и не боледуват от грип. В това число са и 2ма пенсионери на 70+
Основният проблем е голямата степен на зараза, което ще вкара много хора в болници, което само по себе си ще доведе до множество смъртни случаи от ВСИЧКИ възможни причини, защото няма да има свободни места в болниците.
Или с 2 думи, ако пуснат всички да се заразяват на поразия ще скочи брутално статистиката на смърт от всевъзможни причини.
Стига вече сте давали статистика за смъртни случаи от други неща, изтърка се това.
Не разбрахте ли, че проблемът не е самия вирус.
Основният проблем е голямата степен на зараза, което ще вкара много хора в болници, което само по себе си ще доведе до множество смъртни случаи от ВСИЧКИ възможни причини, защото няма да има свободни места в болниците.
Или с 2 думи, ако пуснат всички да се заразяват на поразия ще скочи брутално статистиката на смърт от всевъзможни причини.
Стига вече сте давали статистика за смъртни случаи от други неща, изтърка се това.
Не разбрахте ли, че проблемът не е самия вирус.
От три дни ме човърка и все не намирам точен пост, за да не спамя в на шарлатандито темата.А това през десет минути някой да пуска колко са умрели през посления час какво е!? Не ми стига от всякъде, ами и тук. Който го интересува да си гледа ако иска и на всяка секунда.
А това през десет минути някой да пуска колко са умрели през посления час какво е!? Не ми стига от всякъде, ами и тук. Който го интересува да си гледа ако иска и на всяка секунда.
Аз ли само не откривам логика в това изказване? Щом системата е подготвена, защо смъртните случаи са повече?Грипът и други болести може да водят до повече смъртни случаи, но за тях системата е подготвена. Ако има починал от грип, който не е получил нужната медицинска помощ защото всички легла са били заети или не е имало лекар да му помогне, нека тогава се правят сравненията.