От: Отностно Онлайн Магазин от Summer cart
Здравейте !
АЗ предлагам така :
Който плюе или хвали да показва магазина си или какво е направил.....ИНАЧЕ СТАВА МАХЛЕНСКА КЛЮКАРНИЦА и още нещо ,да Ви напомня един чех 1881 година какво е казал за българите :
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарниците и сме направили толкова много, че вече сме квалифицирани да правим всичко от нищо. За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.
13.12.1881 г. К. Иречек
Аз съм доволен от платформата...... има си сео.... и то добро.... за 10 месеца съм на 1 позиция на 1 стр. в Гугъл а по-вече от категорийте в сайта ми са до 4 стр. в Гугъл...това си е успех ,нали ?
Има си важни за търговеца моменти.....следи наличности,отчети,справки....е не е без мънички забележки ,но ДОБРОТО Е В ПЪТИ ПО-ВЕЧЕ а и за 440 лв какво искате ? Та това са 4 дена на морето
Работи с виртуални пос системи на най-големите банки в България.
И така мога да хваля много ...И да кажа нищо ПРОТИВ !
За хора ,който са зле с англ. ,като мен , Стойчков и Б.Б.
това си е направо подарък ! Отворих магазина си без да чета упътвания и т.н.... , значи не е сложна за работа.....абе супер си е хора....не слушайте злобарите ами си купувайте апарат учете фотошоп и качвайте в Summer cart !
И последно ХАЙДЕ МОЛЯ ,КОЙТО ПЛЮЕ ДА ВИДИМ КАКВО Е НАПРАВИЛ ТОЙ ...да покаже и брояча.....,че да се съгласим и Ние , иначе другото Иречек го каза !
Ето от този работещ магазин аз ДАВАМ 6+ На платформата Summer cart
Тук исках да поставя линк на магазина,но понеже съм нов системата не ми позволява....
To be able to post links or images your post count must be
10 or greater. You currently have
0 posts.
Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.
..тъкмо да се уверите на кое място е магазина в Гугъл
просто напишете аксесоари за коса .....и излиза Вива аксесъри !
И понеже сега ще започнете да обвинявате и т.н.,че имам някаква изгода или съм собственик на фирмата производител, мога на всеки срещу 5.00 лв за нотариална заверка да Изпратя НОТАРИАЛНА ДЕКЛАРАЦИЯ ,че нямам конфликт на интереси с Мирчев идяас !
Доволен съм от Summer cart !
Работи и за 350 реални продажби не е имало никаква издънка!
Поздрави и благодарности на целият екип на Мирчев идеас и специално на супорта на фирмата !
А благодарностите за помоща и съветите на Г-н Стефан Алексов намя как да бъдат казани !
Недев - управител и собственик на Вива аксесъри