D
Deleted member 1675
Guest
[removed]
Последно редактирано от модератор:
Просто питам. Защото така ми се струва. В момента разработвам магазин на базата на OpenCart и погледнах демотата на SummerCart. Ами почти идентични са. Предполагам че си е OpenCart, но преработен леко.
Здравей, благодаря за отговора. Като програмист съм любопитен да видя кода. Иначе нямах за цел да обидя нещо Вашата система. Възможно е само функционалността да съвпада с тази на OpenCart. Даже бих Ви препоръчал да изчистите малко дизайна на админ панела, защото е някакво "разностилие" и микс от неподходящи цветове, което дразни, поне мен.
С уважение и успехи
Здравейте на всички,
Отскоро съм във форума, използвам SC....за лаик като мене доста е добре. Стартирах точно един час след инсталацията. С помощта на техен сътрудник настроих доставките, плащанията и други незнайни за мене настройки. Не знам дали е за хвалба, ама имам вече редовни клиенти, което не зависи само от позиционирането в Гугъл-а, а и от обслужването. Използвам версия 3.5, като скоро смятам да ъпгрейдна с 4.0 версия. Гледам има доста подобрения в новата, изчислява колко ще излиза доставката, показва адреса на доставката(което е важно за мене, понеже трябва да реагирам до един час). Не знам дали ще ми позволи да Ви кажа сайта....ввв.крисиели.ком.....има още какво да се желае откъм дизайн. Според мене (лично мое мнение), не дизайна продава стоката а обслужването.
Всичко добро Ви желая
Здравейте,
На път съм да закупя summer cart магазина, но ми се струва, че няма да имам това време да вникна напълно в нещата.
Бихте ли ме посъветвали как мога да си намеря консултант поне за първите 2-3 месеца, който да ми помогне с проектирането и управлението на възможностите
на магазина.
Благодаря!
Здравейте,
На път съм да закупя summer cart магазина, но ми се струва, че няма да имам това време да вникна напълно в нещата.
Бихте ли ме посъветвали как мога да си намеря консултант поне за първите 2-3 месеца, който да ми помогне с проектирането и управлението на възможностите
на магазина.
Благодаря!
Странно, същото ми отговориха и на мен. 180 евро ей така, за нещо, което другите системи го имат дифолнот. Но това са платените системи. Който иска - ползва, който не - има алтернативи. Нищо против не мога да кажа тук, защото хората така плащат заплати и разходи. Все пак живеем с определени време на развити пазари. Ако на всеки всичко му е фри, няма смисъл да има хора зад него, нали?На мен преди известно време ми се наложи да ми направят добавка.Отговора беше ще ти свършим работа взимаме 60 евро на час :shock:
За вашата работа ще са ни необходими 3часа .Направи си сметката и за евентуална поддръжка.
Здравейте,
реших да добавя кода на Google Analytics в магазин направен на SummerCart 4.0. Не мога да се справя. В следващите версии вече това става лесно, но засега аз не успявам. Получих упътване, че трябва да се добави в header.tmpl файла, направих го, но не се получи, Google Analytics, не го вижда.
Има ли възможност някой да помогне, да каже в кой файл трябва да запиша кода?
Поздрави