redrum
Well-Known Member
От: От колко до колко часа е нормално да звъннеш на непознат?
Колкото до другото - работникът трябва да бъде държан изкъсо, съвестните хора са рядкост. Работното време е за това, за да се спазва, точно както след това работодателят трябва да спазва срокът, в който да преведе заплатата. Ако закъсняваш с един час, нали аз трябва да работя вместо теб, за какво ти плащам? А ако аз закъснея с 10 дни да ти пусна парите, хубаво ли ще ти бъде? Оставането след работно време е единствено доброволно, никой не може да те задължи или принуди, ако пък го прави и не ти плаща овъртайма - теглиш му една майна и си намираш друга работа. На мен не ми пука с какви общувам, стига да купуват нещата, които продавам. Общувам както с нормални и готини хора, така и с пълни психопати и малоумници. Е, какво да направя, такива са хората населяващи тия географски ширини.
При онлайн поръчките НЯМА работно време. Няма място за сравнение с физически магазин или заведение. Като не искаш да отговаряш на хората, просто не вдигай телефона, който си оставил за връзка. Не разбирам какво толкова отказваш да разбереш и драматизираш. Самото ти заглавие е подвеждащо, става въпрос за РАБОТА, а не някой да ти звъни щото му е кеф.Добре де, ама нещата се влошават с всеки изминал ден. По тяхната логика, отиваш на заведение, работното време е до 0:00 ч., 0:30 става, обаче хората са на кеф, поръчвали си, плащали си и персонала е длъжен да седи и да им чака кефа(наскоро отново бях свидетел на това-ние си тръгнахме в 23:50, а от съседната маса тепърва искаха да поръчват и се караха с персонала). Това е манталитета масово и най-много ме дразни, че в един момент ще стане нещо нормално, ако не е и станало вече...
Колкото до другото - работникът трябва да бъде държан изкъсо, съвестните хора са рядкост. Работното време е за това, за да се спазва, точно както след това работодателят трябва да спазва срокът, в който да преведе заплатата. Ако закъсняваш с един час, нали аз трябва да работя вместо теб, за какво ти плащам? А ако аз закъснея с 10 дни да ти пусна парите, хубаво ли ще ти бъде? Оставането след работно време е единствено доброволно, никой не може да те задължи или принуди, ако пък го прави и не ти плаща овъртайма - теглиш му една майна и си намираш друга работа. На мен не ми пука с какви общувам, стига да купуват нещата, които продавам. Общувам както с нормални и готини хора, така и с пълни психопати и малоумници. Е, какво да направя, такива са хората населяващи тия географски ширини.