ввв.nis.eu/o-nama/informacije-o-kompaniji
У Србији поседује прерађивачки комплекс са два погона у Панчеву и Новом Саду, затим погон за производњу ТНГ-а, као и мрежу бензинских станица у Србији и у земљама у региону. У складу са својом стратегијом да постане лидер у окружењу, НИС је пословање проширио и тржиште региона: Босну и Херцеговину, Мађарску, Румунију и Бугарску.Као подршка европским интеграцијама Србије, отворено је и представништво у Бриселу. Представништва НИС-а раде и у Русији, Туркменистану, Анголи, Бугарској, Мађарској, Босни и Херцеговини и Хрватској.
Това ако ти е информацията трябва да престанеш да се смяташ за тарикат. Пак ти казвам, това че някъде се произвежда нещо не значи, че някъде другаде се продава от това същото нещо.
Заредих в Бургас и дизела им не струва. Например нормалния дизел на OMV е по-хубав от този (стига да не заредиш на някое кофти OMV..., но това вече го обсъждахме...)
На газпром бензиностанция съм виждал само синьо-бели. Какви са тия бели и какви са тия сини? Снимки?
Баси, сефте виждам тия бензиностанции. Къде около София има?
За София - 1. Долни Богров ( със сигурност е бяла ! и избягах от там онзи ден ) , 2. Цариградско ( незнам каква е ) , 3. Дружба ( незнам каква е ) , 4 . Черния кос ( със сигурност е синя ! От там зареждам от 4 месеца , ЗАЩОТО горивата са им уникални . А ЦЕНИТЕ - Пернишки ! Онзи ден на първите 3 цената на газта беше 91 ст със отстъпката - 85 ст. На черния кос , цената на газта беше 84 ст. , с отстъпката 78 ст. От 19 ч. до 07 ч. и неделя - отстъпките са им двойни. Като ходя да зареждам там , на връщане си пълня минерална вода от Княжево .
ХТТП://fuelo.net/gasstation/id/582?lang=bg
ВВВ.gazprom-petrol.bg/bg/nashite-produkti/g-drive-100
Втория линк е за 100 октановия им бензин
Хм, значи имало и около София. Защото в София не съм засичал. А явно имат една в Дружба. Коя Дружба? Някаква идея?
Всичките бензиностанции в Пловдив, който са посочени на сайта изглеждат по един и същ начин. Изключение прави тази в Тракия, която бе и първата в града.
Нямам си на идея как и къде виждате бели и сини бензиностанции на Газпром... Дайте някаква по ясна снимка или линк към техния сайт, тъй като аз такова чудо така и не открих, а последно време все от там зареждам.
В доста постове по нагоре има линкове. Ако ти е трудно - google - търсачка - на кирилица - Газпром