Под 500 км е другия път. Около 520-530 км е. Пътувам често по маршрута. Няма значение дали ще минеш през Бургас или през Ришкия проход.
От където и да зареждате, дизелът винаги си е един и същ - боклук. Миналата година докарах 5 годишен дизелов автомобил в страната на 50 000км. като нова. От тогава съм: почиствал резервоар, сменял горивна помпа, дюзи, остранил съм DPF и катализатор, наскоро запуших и ЕГР клапан. И това е случай, че винаги съм зареждал от най-скъпите дизели и никога обикновен. Вече принудително обмислям да си купя кола с бензинов двигател.
Ок, пич. Варна-Панагюрище е 456 км точно. От отбивката на Тракия за Панагюрище до Панагюрище са 30 км. А от същата отбивка до София са 88 км. Направете си сметката. И точно на отбивката на Гелеменово се намира и бензиностанция Енирджи, където зареждам.
Явно много интересен избор за път от т. А до т. Б имаш - може и през Видин да минеш и да стане 700 км.
Виж колко е по Хемус и виж колко е по Тракия, а не някакви маргинални пътища.
Хайде със здраве.
Аз минавам винаги през Бургас и хващам магистралата. Километрите са на кантар както директно Варна София, но просто не виждам смисъл да карам по двупосочен път с много завои, например край Търговище, и ако хвана някоя колона тирове или автобуси и само се бавя, напрежение кой откъде изпреварва, виждал съм пред мен катастрофи как стават по този път много. Магистралата от Бургас си е чиста работа, качваш се и слизаш в София, добре я направиха това трябва да им се признае удобно е много.
Не знам, кой е този, който не ползва Тракия и решава да мина през заобиколни пътища в твоят случай Панагюрище.
Пусни си тема и виж, колко ще минат по този дълъг и заобиколен път, това и казах може и през Видин да минеш, ако щеш.
И отново Варна Панагюрище е под 430 къде ги виждаш тези големи км. не знам.
Ти ли знаеш, дето вярваш на маршрута от бгмапс или аз, който съм от там и прекрасно знам какво е разстоянието му до всички големи градове? Пффф
А иначе - задълже по Тракия. Най-приятен е маршрута през Ришкия проход до АМ Тракия и после газ към Софето.
Значи сам ми казваш да завивам от Тракия към Панагюрище и после още 88 км до София - и после някой ти преиначавал думите - ти четеш ли какво пишеш? Самият факт, че говориш за Панагюрище при положение, че всички говорим за Тракия, говори че май и ти не си запознат с нещата.
След като вече изчистихме това ти наблягам, че говоря под 500 км по АМ Тракия.
Сега, ако хванеш Варна-Бургас-София и не правиш малоумни отбивки, а се качваш на Тракия от Бургас и слизаш от Тракия от София - ти се падат под 500 км! Надявам се, че няма какво повече да обсъждаме това.
От където и да зареждате, дизелът винаги си е един и същ - боклук. Миналата година докарах 5 годишен дизелов автомобил в страната на 50 000км. като нова. От тогава съм: почиствал резервоар, сменял горивна помпа, дюзи, остранил съм DPF и катализатор, наскоро запуших и ЕГР клапан. И това е случай, че винаги съм зареждал от най-скъпите дизели и никога обикновен. Вече принудително обмислям да си купя кола с бензинов двигател.