В дизела Лукойл са доказани!
Зимата на -19 градуса запалих джипа от първия път и от тогава само от тях зареждам (случвало ми се е при -16 да имам проблеми с паленето с нафта от бензиностанции, като Петрол и ЕКО
Чувал съм от стари шофьори, че за палене при ниски температури и за прочистване на дюзите са слагали един литър на резервоар газ за осветление
Дали и днешните, така наречени добавки не са на този принцип, как мислите
Защо (не че не ми светна предупредителна светлина на джипа за дюзите)скоро ще прайш дюзи ми се струва
Ай стига с тая реклама на тоя олигофрен Марешки бе!!! Нито неговата е единствена нито най-евтина, ако става въпрос има и нафта на 1.79 ама щото не е на Марешки и колко я знаят...
Явно не си купувал от неговите аптеки - да видиш лекарства не по касата и да са по евтини от тях ....
Принципно ми е противен, но пък бизнес модела му е добър на аптеките, ако направи същото с горивото ще е чудно.
Кой е брандът и има ли го в големите градове? Айде, ще правим нова анкета след време, живот и здраве.По принцип зареждам от Ромпетрол, понеже живея на 200 м от такава, карам основно на газ и съм доволен. Онзи ден един приятел, който ми поправя и обслужва колата(и е стршно добър в занаята си), ми каза, че новите бензиностанции на Марешки имали много хубаво гориво, внасял го директно от Румъния, и цените на всички горива са с 10-15 ст. на литър надолу от цените на останалите. Скоро мисля да пробвам и там.
Кой е брандът и има ли го в големите градове? Айде, ще правим нова анкета след време, живот и здраве.
По принцип зареждам от Ромпетрол, понеже живея на 200 м от такава, карам основно на газ и съм доволен. Онзи ден един приятел, който ми поправя и обслужва колата(и е стршно добър в занаята си), ми каза, че новите бензиностанции на Марешки имали много хубаво гориво, внасял го директно от Румъния, и цените на всички горива са с 10-15 ст. на литър надолу от цените на останалите. Скоро мисля да пробвам и там.
Кой е брандът и има ли го в големите градове? Айде, ще правим нова анкета след време, живот и здраве.