blackout8
Well-Known Member
От: Re: От: От коя бензиностанция зареждате?
Принципно знам за какво говориш но са повече слухове от колкото факти поне за Варна.
А иначе всеки картел рано или късно е капут променят се стимулите на играчите справка виж какво стана с ОПЕК.
При Марешки зареждайки от Румъния - а там как културно ги удариха румънските власти Лукчо и да го водиш тук си е просто арбитражен бизнес, дали ще имаш онлайн магазин или бензиностанция арбитражът си е арбитраж.
Бате, не му хвали толкова модела, защото има врътка да е така...и не е много яка. Поне от познати я знам де, не мога да кажа на 100% дали е истина.
Колкото до горивата. В един картелен пазар няма как да правиш ниски цени. Ще бъдещ "наказан". Забележете, днес Лукойл били свалили още. Някой да е излизал вече с колата, да потвърди и значими ли са мърданията на цената?
Принципно знам за какво говориш но са повече слухове от колкото факти поне за Варна.
А иначе всеки картел рано или късно е капут променят се стимулите на играчите справка виж какво стана с ОПЕК.
При Марешки зареждайки от Румъния - а там как културно ги удариха румънските власти Лукчо и да го водиш тук си е просто арбитражен бизнес, дали ще имаш онлайн магазин или бензиностанция арбитражът си е арбитраж.