Браво на германците!Грета Тунберг нали се присмиваше на Андрю Тейт коги го арестуваха наскоро...
Арестуваха Грета Тунберг
Грета Тунберг е сред екоактивистите, задържани в германското минно селище Люцерат, съобщи очевидец за Ройтерс. Разпространени снимки показват как германски пол...www.marica.bg
от малкия ми опит в свалянето на женски дънки, мога да кажа, че материята им е по - мека от мъжката. Все едно платът е по-тънък. Може да има хора с по- нежна кожа и това да им е приятно на допир. Аз с моя космат гъз ако ще и тенекиени да нахлузя ми е все таяНе се сещам за друго логично обеснение.
Грета Тунберг нали се присмиваше на Андрю Тейт коги го арестуваха наскоро...
Арестуваха Грета Тунберг
Грета Тунберг е сред екоактивистите, задържани в германското минно селище Люцерат, съобщи очевидец за Ройтерс. Разпространени снимки показват как германски пол...www.marica.bg
Сещам се и за друга рокаджийска мода:Не сте рок звезди ако гащите не ви пречат да ходите нормално и косите ви не са по-дълги и по-хубави от на жена
От много време насам не е модерно да изглеждаш нормално. Едно време бяхме се разделили на метали, грънчове, рапъра, скейтъри, пънкари, чалгари, рейвъри, скинари. И всички си вървяха с една поносима визия, докато сега доста трудно се ориентирам какво точно изповядва даден индивид като модна тенденция и стил. Ще ми се да знам, но и в същото време - не съвсем.Петъчната тема дошла във вторник, нечувано…
За да не е офтопик, нека да съм старомоден, ама аз предпочитам да нося мъжки дрехи. Въпреки че напоследък ми прави впечатление, че номерацията много се е извратила. Все по-трудно се намира ХЛ по магазините, а понякога кройките на ХЛ са толкова малки, че си трябват 2-3 ХЛ. По-високите хора не ни чакат добри времена.
Сега е лесно, делят се на мъжки, женски, мъжки с вагина и женски с топки. И такива като нас, които вее се числят към дърти - дали сме класици и антични зависи от ЕГНОт много време насам не е модерно да изглеждаш нормално. Едно време бяхме се разделили на метали, грънчове, рапъра, скейтъри, пънкари, чалгари, рейвъри, скинари. И всички си вървяха с една поносима визия, докато сега доста трудно се ориентирам какво точно изповядва даден индивид като модна тенденция и стил. Ще ми се да знам, но и в същото време - не съвсем.
Да, да и аз това не го разбирам, как му е вързала тая, на този 50 килограмов противен червейЕто, този е някакъв рапът MGK:
Виж файлът 27312
По-тъжното е, че спи с една от най-яките жени на света - Меган Фокс. И човек как да не стане алтернативен като гледа такива примери.
Доста е гнусен. И тя с три деца от що годе добре изглеждащ мъж. Не много голяма звезда, но поне изглежда нормален. Казах ви, че явно алтернативното се харчи много, и доказателствата са на лице. Не съм много запознат с тези моди, но да се правиш на шут и малко мек....не знам коя точно жена го заслужава това.Да, да и аз това не го разбирам, как му е вързала тая, на този 50 килограмов противен червей
Лесно е. В момента да си нормален е доста странно. Скоро по бланките и формите ще ни гледат странно: Ама верно ли сте хетеро, не сте черен, не почитате странни божества .... и в един момент се оглеждаш и виждаш, че ти си дискриминирания, защото нормалното вече е изчезнало.Сега е лесно, делят се на мъжки, женски, мъжки с вагина и женски с топки. И такива като нас, които вее се числят към дърти - дали сме класици и антични зависи от ЕГН
Да, и ни го налагат почти навсякъде. Малката русалка е черна, вече не може филм да се класира за Оскар, ако няма N на брой черни, N на брой жълти, и N на брой обратни.Процесът отдавна е започнал, ама хората се кефят на такива извратени тенденции. Вече си имаме официално трети пол, няма мама и тате, има родител 1 и родител 2. Имаме кукли Барби с пишки, имаме си черни Барбита, дебели Барбита. Имаме си джендър министри, джендър миски. Какво още да искаш от този разнообразен пъстър свят
Много се харчат, 3 чифта имам.Леко сащисан съм - не подозирах че е такова масово явление.