От: От 1-ва страница на никъде
Омазвацията, дето се беше получила с някакви остатъчни индексирани работи от форума където coolice постна снимка горе вече е оправена, както и "канабализирането" махнах таговете от индекса, само един оставих че се ранкваше много добре и като исках да го махна webmaster tools-a го даде като критичен проблем. Махнах всички вътрешни линкове, то нали си има по менютата, от статиите ги изчистих, намалих и външните.
Като чета тея дни из нета май съм станал жертва на BLOOP (BackLink Over Optimization Penalty), 400 линка от английски социалки набавени със софтуер, ниско качествени без пр и отиде работата, ама кой ме караше да взимам ревюто.. или някакъв такъв подобен филтър. За момента май не ми остава нищо друго освен да чакам, надявам се че за макс 60 дена ще ме върне и даже с по-добре класиране, четох и за хора дето даже се радват като стане така, защото знаят че после ги връща по-напреде.
Мерси на всички и ще Ви държа в течение на нещата.
П.п След това се убедих колко некачествен е трафика от adwords тъй като в момента е само от това и че гугъл най-вероятно послъгват доста.