От: Оформям Wordpress сайт. Имам проблем. Помощ
Благодаря за платената тема, която ми даваш безплатно, но всеки знае, че безплатен обяд няма и евтиното излиза скъпо.
Разбирам, че ми предлагаш услуга, но се въздържам да се възползвам и още повече безплатно.
Знам, че бай ганьовците у нас обичат да ползват дизайни и услуги безплатно, да крадват, щото не знаят, че всичко си има уловка, както и при мобилните оператори. Уж ползваш безплатен телефон, а те ти го сложили в сметката, удържали си такси. И всичко е така в живота. Само глупаците могат да си мислят, че ще ползват нещо безплатно, аз си минах някои уроци и затова се въздържам. Благодаря. А и да, съвета с настройките изглежда добре, но професионални сайтове са с другите настройки, затова ще се придържам към тях. Благодаря също!
Какво значи темата ми е зле структурирана? Моля престани с тези определения, казах ти всичко е относително в този свят, не обичам подобни квалификации. Защото ви споделих, че има в повече странички? Аз съм предвидила, мога да ги изтрия и да си я оправя и да я сменя също, но изчаквам дамата да ми каже какво точно иска. Щото ако сменям темата, няма нужда да персонализирам тази повече. Исках да разбера дали е възможно във Уърдпрес да се набляга на страници, но разбрах, че там е удачно да се набляга на публикациите, защото така е устроен самият Уърдпрес. Иначе като създаване и управление на страниците и публикациите почти няма разлика. Страниците са направени да съдържат няколко публикации. И това не пречи, пречи само, че страниците не са направени да се въвежда категории и етикети. Ако тази джаджа се добави, тогава става супер, поне за мене като потребител. Няма ли някакъв плъгин преди да съм изтрила страничките, за това? Вчера имах домашни други занимания и не ми остана време да си оправя страничките. Слайдера си ми харесва най-много и на дамата също, собственичката на сайта. Твоето мнение си е твое лично, вече не ми е нужно, можеш да си го задържиш.
Съжалявам, приех го повече като заяждане. Дамата ми има доверие и каза, че не желае специалисти да и оформят сайта, има ми доверие на мен и желае аз да и го оформям. Хубав, лош, желае да работи с мен, това е. Аз смятам, че правя най-доброто което мога като се допитвам тук и пресявам мнения. Твоето го пресявам като човек, на когото не мога да се доверя. Дано да греша, но засега това е мнението ми. И аз се надявам да не го приемаш като заяждане, а като градивна критика.