От: Търся бизнес партньор !
Хах тука в обедната почивка са се разиграли нови ексцесии и са възникнали естествено и нови питанки
Ами баце на прост въпрос и прост отговор. - Явно не съм се разиграл, така както упоменатите от тебе и за това и ти липсва инфото по въпроса. Освен да седиш и да чакаш, не знам какъв друг бонус да ти дам
Колкото до правото да се дискутира в една тема или (в случая) да се вземе отношение или страна (разбирай както ти уйдисва), едва ли си ти човека който ще определи дали е редно или не, или дали въобще може да става. Разбирам, че съм обидил някого, но съм го направил елегантно с финес, нещо наистина много трудно за мене - предпочитам да вкарам пищни епитети, та смисъла от написаното да се разбере от пръв поглед. Обиждаш - обиждат те! Това са най-простите правила на играта ако не си разбрал
А аз го интерпретирам с "уважаваш - уважават те"
Иначе, ако толкова държите на респекта си вкарайте една диаграмичка за всеки юзер (некъде на видно място до аватара) в която да се упоменава количеството на хилядарките, та да се ориентираме в правилната посока още преди да сме почнали да пишем
А тач червената чертичка дет ми се появи до ника дали не подсказва някакви специални взаимоотношения тука и да ми намеква, че мястото е по един или друг начин ограничено за волни писаници като мойте...