Офтопика от темата за бизнес парньори :)

От: Търся бизнес партньор !

Карго БизнИсмена отдавна го не бяха хранили така благозвучно и то все с вярната и точна храна за неговата болест SOS(селянина си остава селянин):D

Вече си имам достойна конкуренция и спокойно мога да се отегля за известно време нейде по баирите да си копам жълтъците:arrow:

AMOUN-a може да храни, обаче го прави с финес, апа вие сте като някакви каруцари в момента :) ууууу

AMOUN-a може да храни, обаче го прави с финес, апа вие сте като някакви каруцари в момента :) ууууу

да това искам да им обясня...
на мен ми идва отвътре и се получава готино...

докато те се напъват за да измислят нещо и не им се получава добре...
обаче немогат да го осъзнаят и като се сдушат двама да се подкрепят един друг
иси мислят че са номер уно... а те се излагат...
трябва да ти идва отвътре иначе като напъваш най-много да изсереш нещо

флауаре... не ми е голям ... щото имам двама познати деа на к*р расли мамка им по 25 санта и кусур...
обаче с тебе мога да си го премеря винаги.. щото тук да си кажем - аз ако ми е малък чак па толкова че да се комплекся - имам пари да одя да ми го дръпнат с 4-5 сантиметра а? - разбираш ли ипак опираме до парите и пак те водя :)
явно грешно си ме разбрала цветарке...
и веднага да се фанеш на хорото :)

просто на кофти човек сте случил ида се набирате... и да се правите на екземпляри :)

айде тоя малкия го разбирам ерчи се петлето ама ти цветко ти си дърт бре? от де тая злоба и завист така да се нахъсваш ? невърви бизнес ал икакво ? споко има празници... все някой ще дойде - ще избиеш за наема

ЕЕЕЕ пак те изчетка някой и ти скочи! Няма проблем ще изчакам да ти дръпнат и пишлето докато ми пускаш снимки с пачки, ама първо снимай после плащай за изтегляне !
Не, бате не върви и понеже много ти завиждам, затова те дразня !
Охх признах си и ми олекна !
бтв - да намериш някой да ти дръпне и семплото мозъче !

скучен си...

Браво бе, майсторе....

И двамата, дето си лафят, ги знам долу-горе кой са и какви са. И бат-ти AMOUN дето всички му преровихме сайтовете да му разгадаваме схемата:) и mr_flower го знаем...Та изниква в мен въпроса... Ти кой беши???:)

Много не на място с 13-те си мнения и едномесечната си регистрация да взимш страна, а и да храниш. Покажи ни първо кой си и какво си, тогава почвай с подобни изяви.

Хах тука в обедната почивка са се разиграли нови ексцесии и са възникнали естествено и нови питанки :)
Ами баце на прост въпрос и прост отговор. - Явно не съм се разиграл, така както упоменатите от тебе и за това и ти липсва инфото по въпроса. Освен да седиш и да чакаш, не знам какъв друг бонус да ти дам :)
Колкото до правото да се дискутира в една тема или (в случая) да се вземе отношение или страна (разбирай както ти уйдисва), едва ли си ти човека който ще определи дали е редно или не, или дали въобще може да става. Разбирам, че съм обидил някого, но съм го направил елегантно с финес, нещо наистина много трудно за мене - предпочитам да вкарам пищни епитети, та смисъла от написаното да се разбере от пръв поглед. Обиждаш - обиждат те! Това са най-простите правила на играта ако не си разбрал :) А аз го интерпретирам с "уважаваш - уважават те"
Иначе, ако толкова държите на респекта си вкарайте една диаграмичка за всеки юзер (некъде на видно място до аватара) в която да се упоменава количеството на хилядарките, та да се ориентираме в правилната посока още преди да сме почнали да пишем :)

А тач червената чертичка дет ми се появи до ника дали не подсказва някакви специални взаимоотношения тука и да ми намеква, че мястото е по един или друг начин ограничено за волни писаници като мойте...

скучен си...
даааа така е, но достоверен, че кой високопланински герой е запален по Достоевски ?
Ама прав си - предавам се, разби ме с финеса си !

С тея лафове за достоевски в хоремага или на пенсионерската сбирка :)
аз съм младо още... Новото поколение достоевски не го вълнува - а само Алеко Константинов...
ако си го виждал скоро :) ти си зарибявай бабите и с Пушкин ако искаш

Баце,
разбирам те за пренебрежителното отношение и къв цветята и към Достоевки и "тъмното небе над Фамагуста" ! Че той кой селянин, че се радва на гюрляк и хартия (ако не е тоалетна)? Цялата работа е там , че се раждаш, живееш и умираш с името и достойнството си, не с джакузито кинтите и и нелепите ти сублимации над по-малки от тебе , така е бате - всички накрая си легаме в 2х2 и ако си туриш в кенефа огледало - се го праим по един и същ начин !!!
И последно - кво е тва хоремаг, ще извиняваш за незнанието ???

ей пусто професионално изкривяване ей.. гледай такива високи върхове стигнахме - достоевски, пушкин, азис и ти заби към погребения, венци и китки ... сигурно ти става благо дева като чуеш за поогребение а :) а като се сетиш че всички ще умрем - вземаш елката и смяташ :) и си лягаш един такъв доволен и изпълнен с надежди:) ... ходи виж климатика дали работи да не се прецака стоката...
китка по китка... пачка прави а :)

Имаш право да ме мразиш... от 10 години не съм давал пари за цвете няма да и да дам ... няма по голяма простотия от това цветя да се подаряват

ако мое - ама не мое... продавай китки купи си джакузи и си топай божурите вътре :)

Щу сеирджии са се сбрали доле и никой се не намесва.

За такива шоу програми трябва да има платени секции във форума

Не е забранено, разбира се - всеки може да се пробва.
Въпросът е, че твойто мяза на новак-боксьор, който се е засилил от първия ден да бие тежката категория.
За тоя, дето е отнесъл боя, награда, цветя и симпатии няма.

Затуй сигурно и червеното се е появило...

Поседни отстрани - погледай, поопознай играчите, пък тогаз рипай да играеш.
Имаш потенциал, нема се пуашиш.

да ще е яко да има дуели и масови панаири в един раздел до коша :) поне да са опусним на воля със цветарката

Айде аз съм млад и прост селянин ... простено ми е
ама той 44 годишен фен на достоевски - излага се така да се ежи по форумите :)

Последно редактирано:

Сейр голям .... ама незнам каква е тая завист какво е тва чудо. AMOUN си е намерил начин да изкарва пари те са си негови той си решава какво да ги прави и дали да показва, че има пари. Тва си е негова работа

flower от твойте коментари нищо смислено не видях само некви почупени неща и завист към AMOUT няма да казвам да спреш с простотиите, че май друго неможе да правиш...

Поседни отстрани - погледай, поопознай играчите, пък тогаз рипай да играеш.
Имаш потенциал, нема се пуашиш.

Е ти ника ми не скиваш ли :)

Аз отдавна съм се поогледал..където треве!
Не знам от къде си придобил тази мега-наивна представа, че видиш кой има 5 мнения - начи е ламз
Нали се сещаш, че 1К мнения ти ги правя за 3 дена ако реша - ама ква е файдата реално за живота на магададудите а?

От: От: Търся бизнес партньор !

Е ти ника ми не скиваш ли :)

Нали се сещаш, че 1К мнения ти ги правя за 3 дена ако реша?

нимойш! ай на бас по 14 лева ?

...
Не знам от къде си придобил тази мега-наивна представа, че видиш кой има 5 мнения - начи е ламз
....
Не знам аз... Само по пърформанса ти съдя :)

Горе