...
Айде отивам да си лъсна мечовете и да ги смажа и да си направя снимка и аз
Пич по добре тая яка оферта я пусни на отделна тема, защото тука яко осрахме всичко а и мене ще ме бият. Няма да мога да се защитавам, защото ще вляза в затвора директно за побой над непълнолетен
QUOTE]
xahaxhaxaxgax ти ли ще ме биеш ве ?!?!?! Стига че досега ядох и ще поварна от смях... по-точно ще те е срам да отидеш в полицията и да кажеш че 16 годишен ти е саборил предната ограда....!!! Като си навитак да се бием нямаш проблеми давам ти номера си идваш в Сливен званиш ми и идвам. Нито ще викам на някой нито нищо щото сам сигурен че си мишка ( най-голямата) ...
Абе пичове, в крайна сметка състоя ли се двубой?
Дайте резултат? Мускули или Мечове? Кой надделя?
Лекции ли ще ни предаваш ? нямам против теб, просто е грозно как нападаш всеки.
В Сливен имало един българин и на него му викали Бай Фитнес циганина
Бате изостанал си малко с темата, ама айде...
Но прости ми, не ме бии, извинявам ти се, признавам си публично унизен съм и си признавам че съм мишка и ще си поправя оградата която счупих. Обещавам!
и затова истървам по някоя буква или запетая
няма проблеми, но си вземи столчети саборя предната ограда ( демек забките )
а пък в моя квартал на такива като тебе ги пращаме в Белене да свършат малко полезен за партията труд. Ако не можеш, свинете ще хапнат.знаеш ли какво правим циганите в моя квартал
усещам че ще се наложи аз да дойда до твоя град!
Това време свърши сега аз ще го е*а и БИЯ !!! ...
... Радев, миличко чакам те да се любим в моето малко градче :*
така е... влизаме в положение.
няма проблеми, но си вземи столче
а пък в моя квартал на такива като тебе ги пращаме в Белене да свършат малко полезен за партията труд. Ако не можеш, свинете ще хапнат.
Заповядай, меча ми обича да се калява в човешка расистка кръв