От: Купувам: Сайтoве! (доста)
Не ми губи времето казвай кога ще идваш! Ама по-барзо !
Заради МТv и сатанистите е
Не ми губи времето казвай кога ще идваш! Ама по-барзо !
Заради МТv и сатанистите е
Айде ще ти пратя пари за билетче и те чакам на стълбите на Съдебната Палата. Питай някой да те опъти. Ще ти пратя пари и за обратно билетче, не се притеснявай
Аз се смея как му казваш, че ще отидеш даже в неговия град, пък сега като ти осигури транспорт ти даваш задна? Ако ще се смеем, дайте да се смеем.
Направете една тема за бисери!
fitness, аз съм мишката забрави ли?
Ти си мъжа! Не давай задна. Виж хората ти се смеят вече.
Айде ще дойдат другите от форума да гледат как ме правиш на локва кръв
Ела защити стероидната си мъжественост!
Е аз мога да смята, не се притеснявай. Правя си простата сметка, че е абсурдно на 16 години да говориш такива глупости на мъж на 30 години. Още малко да беше по голям от теб и баща щеше да ти е.
Срамота и липса на възпитание, ако имаш нещо против му го кажи поне по възпитано, а не по селския начин, който го правиш ти.
О боже, ясно.. мисля, че първия с бан ще си ти. Поне аз така виждам нещата, то всичко си има граници, а твоята простотия от липса на възпитание няма край.
а не по селския начин, който го правиш ти
Изпий си стероидите и идвай.
Покажи ми кой е мъжа в къщата
fitness, чакам те стълбите на Съдебната Палата в центъра на София. Изпи ли си млякото със стероиди
Защо и ти ли си от неговия град ? Ако и ти си от там може и двамцата да ме чакате за мене няма проблем и да ме пукнете от бой поне ще знам, че не съм страхливец ! И между другото, Радев от къде си ?