Аз имам такива очила, те са без диоптър, купих ги уж да ги ползвам ама почти не се сещам за тях. Общо взето не мога да намеря огромна разлика.
То и при мен нямаше голяма разлика, но един колега преди да си купи такива като твоите направо му изтичаха очите явно си е до човек.
Аз все си мислех, че няма да сложа, тъй като имам здрави очи, но уви. Много съм благодарен, че ги ползвам само на компютър.Аз си ползвам моите и съм доволен, има разлика определено, поне при мен.
И на мен ми ги препоръчаха, най-вече заради изсъхването на очите, след като се втренчваш в монитора. Помагали за смазването на окото, както се изразиха хора, ползващи ги, а доктора си каза, че са нужни за хора с подобна професия. Аз лично мисля да си взема, защото си е важно окото да бъде добре навлажнено, и да се избегне паренето, защото определено дразни и може да предизвика не само дискомфорт, но и някое друго възпаление.
Я кажете, ползващите, кои са най-добрите брандове тук. На мен докторите не ми казаха за някакви марки, но от 2-3 места ми ги препоръчаха, особено като разбраха с какво се занимавам.
@D.Ivanov, мерси много за споделената информация. Определено ще ги пробвам тези изкуствени сълзи. Не за друго, но и прочистват и окото или не е така? Нещо в тази насока да са споделили. Знам, че все пак е хубаво и да има и такива свойства продукта. Не е като да е чисто около нас на 100%.
Днес случайно се зачудих някой от вас използва/л ли е очила за компютър и доволен ли е и от кои или пък смята, че са пълна глупост. Понеже много хора от тук си изкарват парите основно с интернет си мисля, че ще се получи хубава дискусия. Може също да споделите по колко часа на ден прекарвате пред компютъра.