Предполагаеми участници във "ВИП брадър" 2012, според един блог, както и често тези имена чувам и част от тях реално имат шанса да влезнат в къщата. Нека разгледаме персонажите по-долу:
Журналистката Кристина Патрашкова - сефте я чувам, но това може да е и от слабата ми заинтересованост към нашата журналистика като цяло.
Венета Райкова - водещата на "Горещо" - не е лоша като водеща, но ми идва малко агресивна и нахална, нищо, че беше в миналите издания, има какво да покаже и в тези.
Плеймейтката Николета Лозанова - тук нищо не мога да кажа, оставям на Валери и другите футболисти уана би. Красива е и толкова. Добре, че е тя, че да има с каква тъпотия тукашните "себеуважаващи се" интернет медии да си пълнят рубриките.
Памела Андерсън - икона, явно е взета от сайт за групово пазаруване щом е дошла на крака за тази тъпотия тук. Хубава жена и реално е била мечта на почти цялото мъжко съсловие. И защо не.
Катя Евро - Уважавана от мен актриса, която последните години яко деградира с участията си при Васко (Азиса). Имам добро изградено мнение за нея с годините и за да ми се размие и то, трябва да участва в още няколко такива.
Азис - Моя "идол". Няма такова нещо. Даже не знам какво да кажа. Ще са големи курвенски истории в тази къща с него. Няма да се учудя ако има и кръстосване на шпаги в късните часове.
Десислава - Една голяма Супернова в Поп-фолка, която драпа на всяка евровизия и за жалост май нещо в момента грам не и върви кариерата. Миналото ВИП-че показа красоти. Дано и това да е така.
Алисия - Жената, която прави сеир на медиите, а те пък идиотите си я публикуват. Но това е: хляб и зрелища. Прост народ, виновни ли са за това медиите, те просто задоволяват търсенето. Та, момичете си прецака фейса последните години и в момента е с друг футболист, на този поне му върви повече от другия играта, за разлика от косата. Добри песни, но лошо визия последно време. ДрамаКуин.
Надя от предаването “Елит” - Момичето е симпатично, до момента в който не се хвана с Андрей от Сблъсък - единия опусум. Малко ми е изкуствена, но карай, то на екрана половината са такива.
Иван от шоуто на "Иван и Андрей" - Алкохолик, на който не му давам повече от една седмица без да близне спирта. Много кофти чувство за хумор, като партньора му, както и силно дразнещ. Никога не съм ги харесвал двамата. Може да е нещо хейтърско в мен, но не са ми читави нещо.
Споменават се още Ирина Сарачинова, Мити Фънки, Ванко 1, Бони, Ники Михайлов...
И за не стане 100 метра пост за последните по една дума: Симпатяга, шопар, pimp, чаровна, мини коса....
* Информацията, че точно това са участниците не е потвърдена. Ако някой има друга и по-актуална да шерне.