И какво зависи от Хамерика? тя се интересува от големите проекти
не я вълнуват пенсиите
само да ти кажа ако не знаеш, броя хора в трудоспособна възраст намалява, а броя хора в пенсионна се увеличава
според теб, в дългосрочен план това какво означава?
жокер: започва с "К" и завършва на "АТАСТРОФА"
един ПРОСТ въпрос - след време няма кой да изхранва пенсионерите (буквално) - какво ПРАВИМ?
ГЕЯ (визирам него защото нали той "управлява" в момента, не че другите са много по-различни) не мисли в дългосрочен план, това го доказват и резултатите от изборите
партията им е като циганите - мислят ден за ден (мислят от избори до избори)
според мен трябва да се работи в насока:
1. образование
2. мерки целящи увеличаване на раждаемостта сред образованите хора (т.е. работещите)
3. намаляване на раждаемостта която е с цел получаване на помощи - (методи: спиране на помощите, осигуряване на работа)
4. мерки подпомагащи малкия и средния бизнес. Също така такива които ще привлечат инвеститори - но не от типа Кауфланд, Била и т.н.
Ясно ли ти е, че за да се постигнат изброените неща са нужни над 10 години? визирам най-вече идващата катастрофа: много пенсионери, малко работещи
въпрос на време е да се случи
по-горе написах, че според мен ще са нужни 10 г., цифрата е възможно най-оптимистична
айде сега ми кажи, как с политика "от избори до избори" може да се избегне катастрофата?
веднага щях да призная (дори да не е вярно) ако това беше начина да тръгне страната
много тежест ми придаваш, аз съм ->
http://vbox7.com/play:4599ed2f91