Твърде гадно! Но и ти няма да се разминеш от кръстосването отпред.От: Петък темата! Защо хората...
probably ги боли кръста и затова, лумбаго ишиас, пък и що да не си подържат ръцете отзад, след като им остава малко време и ще им ги скръстят отпред
Е не знам, чак толкоз дърт не съм. Но съм се замислял, че когато хората чакат прави общо взето си държат ръцете по 3 основни начина. Или отзад, или отпред или на кръста.Запитвалили сте се върху следното, защо след като одъртеят мъжете когато ходят си държат ръцете отзаде.
За какъв период от време чакат прави, къде чакат прави, защо чакат и в какво настроение са докато чакат и защо трябва да се прави там където чакат.Но съм се замислял, че когато хората чакат прави общо взето си държат ръцете по 3 основни начина.
Ами малко е трудно да чакаш седнал. Примерно влака, или пък изнервящото чакане в някоя администрация, е то там даже няма къде да седнеш.За какъв период от време чакат прави, къде чакат прави, защо чакат и в какво настроение са докато чакат и защо трябва да се прави там където чакат.
В коя част от годината сезона, месеца, деня и часа чакат прави?
А когато чакаш трябва ли да си прав?
А прав ли си когато чакаш?
И защо само три основни начина?