То и при мен кичурите на дълга коса са 25 лв. А за къси коси кичурите с шапка са от 12(само отгоре) до 18 лв. Само за подстрижката гледам цените на Киро Факира и гледам да не ги надвишавамrak той добре харесва "какички" ама, ако то е този Sobieski дето си мисля не е на повече от 16-17, а харесва "какички" по на 30-40 години..
Колкото до кичурите в Плевен за дълга коса при Ани са 25 лева мисля.. Къдрене на дълга коса - 35 лева..
Изкарал си късмет нищо да не ти се случи, иначе щеше да си го обясниш с фаталната дата(макар че е можело да не е причината в нея де).Нищо не ми се случи , защото не разбрах , че е петък 13-ти.~~
Въпрос на гледна точка. Ако беше черна котка щеше да си суеверна и да не пресичаш пътя на минувач, защото може минувачът да се казва Alf.
Аз имам черна в нас, 8 кила и половина.не знаю по каква причина ама вярвам в суеверия ......или може би че няма случайни неща ..
и все още внимавам да не ми пресича път черна котка..
Явно котката ти е урочасана да не носи лош късметАз имам черна в нас, 8 кила и половина.
Пресича ми го по 100 пъти на ден и няма нищо общо с лошия късмет
Или живееш с ненормални съседи или имаш дар слово и обичаш да фантазираш.
ми аз като живея в Москва в 6-стайна "коммуналка" с общо 9 комшийки - всичките самотни майки - и няма да ви казвам кво значи енциклопедия на урочасванията! от сутрин до вечер! като излязат на кухнята и почват викове - коя кого урочасала - на коя новия любовник избягал щот другата го погледнала с черно око - преди 2 седмици жена ми седнала накриво на леглото на комшийката и след това на оная тъпкача 10 дена не можел да го надърви в леглото - сега ония за отмъщение ми урочасват манджата вече трети ден!
а миналата седмица някакъв разсипал пред входа 1 кило жълти стотинки и комшийките искаха да си правят групово харакири щот от това по-лошо нямало смисъл да чакат...