@RealMoney
Верно, бе Човек напиши 3 изречения за това какво представлява, а не само кукички да пускаш
На всеки 7 години се случва нещо съществено - финансов срив, край на Бретън Уудс, рецесии, икономическа криза, 11 Септември, и т.н. А на всеки 49 (7х7г.) се случва нещо по-голямо - Белфур и своеобразното раждане на Израел 1918, Израел си връща Йерусалим 67-ма и сега 2015....
Ти си говориш твоите си простотии, но аз бях на 12-13г. когато прочетох "Фиаско" на Станислав Лем, и помня колко силно се бях впечатлил от едни описани от него "Диглатори", и без да влизам в обяснения, преди 2-3 г. излезе един филм "Огненият пръстен", в който видях "Диглаторите" на Лем визуализирани и бяха 1 към 1 с това, което си бях представял като дете.Язе па съм чувАл за магическото число 9, но съм чел тайни книги
Ти си говориш твоите си простотии, но аз бях на 12-13г. когато прочетох "Фиаско" на Станислав Лем, и помня колко силно се бях впечатлил от едни описани от него "Диглатори", и без да влизам в обяснения, преди 2-3 г. излезе един филм "Огненият пръстен", в който видях "Диглаторите" на Лем визуализирани и бяха 1 към 1 с това, което си бях представял като дете.
Един такъв "фен" като тебе се хилел и се бъзикал навремето с Хайнрих Шлиман, пък после като намерил Троя-та, ходил да му се моли да копа.
Не е въпроса да си чел, а да си разбрал и да си запомнил.
Е честен ли си ? Това на езика на глухонемите означава "Обичам те"
Тия евтини пропаганди, много приличат на едни други.
Прекалено филмиране е. Това с доларите също. Основният дизайн на банкнотите е утвърден през 1928 г. (не знам дали има разлика и от преиди това или само в размера на банкнотите). Кулите започват да се строят 64-та и се откриват 73-та. Тоест са решили да ги бутат, още преди да ги построят.
Добре е да се мисли преди да се вярва на глупости
Да разбирам, че подкрепяш тезата, че е планувано да се бутнат още преди да се построят?
Прекалено филмиране е. Това с доларите също. Основният дизайн на банкнотите е утвърден през 1928 г. (не знам дали има разлика и от преиди това или само в размера на банкнотите). Кулите започват да се строят 64-та и се откриват 73-та.)
А такааа хайде сега погледнете нагоре в темата за числото 7 и сметнете. 64та започват строенето на Центъра. СЕДЕМ години по-късно 73г. ги завършват и 28 години по-късно (3х7г.) са свалени през септ 2001.
СЪВПАДЕНИЕ?