Има ли някоя която не е?
Аз предлагам никой да не гласува, да ги видим тогава.
Това съм си го мислил, ама няма как да стане.
Кибабчета, кифтета, мангали, пенсии... все ще се продадат.
За който ще да е, само да не е за БСП/ДПС и прозиводните им.Ами като няма нищо свястно на среща?
За кой да гласувам, всичките са маскари.
За който ще да е, само да не е за БСП/ДПС и прозиводните им.
А това "всички са маскари" е феноменален агрумент...
А милиардерите от БСП/ДПС няма ли да дадат барем 100-200лв?
Другите партии пазят парите за реклами по изборите - разбира ме ги. Все пак барека на изборите за Европа хвърли близо милион. Ама сега пара от къде без КТБ ?Верно ли с даване се оправят нещата...
Бюрека хвърли 11 милиона за евро-изборите, по груби сметки.Другите партии пазят парите за реклами по изборите - разбира ме ги. Все пак барека на изборите за Европа хвърли близо милион. Ама сега пара от къде без КТБ ?
БСП не дава щото не е популистка партия, не защото се стиска. А кой не гледаше язовирите , че издави хората ?Няма нужда от пари за Бюрека, той вече е излишен. Но обвързвайки го с КТБ и парите оттам, директно го обвърза с Герб. И правилно.
И да, безумен популизъм е да правиш подобни дарения. Ходи питай хората в с. Бисер.
Тука си в грешка. Бюрека е клонинг на ДПС, само че ДПС за българи. Финансира се от Доган чрез Пеевски. Бюрека плюе всички освен БСП, защото го гласят да е следващата патерица на БСП, ако много умре хавата с етническата пропаганда.Няма нужда от пари за Бюрека, той вече е излишен. Но обвързвайки го с КТБ и парите оттам, директно го обвърза с Герб. И правилно.