Не съм спирал да влизам във форума, просто не пиша във формума, защото не виждам нужда да го правя.
Не съм се спекъл грам и няма шанс да се спеча когато казвам какво мисля и на база какво го мился.
Евала на момчето пуснало поста, свърза се с мен може би час преди това, не го познавам, както и не познавам никой който поддържа моята теза, не е по никакъв начин провокиран от мен, но не ме учудва това че има доста хора който мислят като мен и само ме радва този факт
Профила ми тук се ползваше с фирмени цели и не пишех само аз от него. Интересно че доста хора тук ме знаят кой съм, дори аз бях забравил потребителското си име, благодаря Ви
Аз съм казал каквото е било нужно където е било нужно и продължавам да го правя не само за тази пирамида ами и за доста други.
Бих могъл да кажа че имам още доста неща свързани с тези пирамиди който могат да ми помогнат в съда, но хем жестоко се съмнявам да стигнем до съд, хем жестоко се съмнявам, че ще ме съди за това или ще измисли нещо друго което не е свързано, ще го боря до края аз съм имам адвокати който не един път са защитавали успешно правотата ми.
Грозно впечатление ми направи лайк на Банко които е един от собствениците на този форум под пост в които продължавам да бъда заплашван от съд. Прикачам снимки и давам линк към поста:
ПП. Не възнамерявам да пиша повече, освен ако не го намеря за крайно наложително, нека поста ми не бъде началото на невъобразим хеит. Идеята е наистина да се предпазат хората от влизане в понци схеми не приключват добре накрая до сега нито една не е имало в целия свят с благоприятен край.