Аз май имам проблем - регнах се с моите данни но добавих банкова сметка коята не е на мое име и от бет365 ми сменили името но датата на раждане си е моята.
Как аджеба сега да верифицирам акаунта?
Don ако имаш намерения услугата да стане платена след това или ако искаш да се делят пари за прогнози от този типстър ме брой
Ама защо ми е сменило името?!? Баси омотания сайт
Аз се наредих на опашката днес добре се върза с 5лв на unit, ще карам така 1 седмица и ако върви добре мисля да мина на 15-20лв на unit. 1 седмица тест ще изкарам.
Don ако имаш намерения услугата да стане платена след това или ако искаш да се делят пари за прогнози от този типстър ме брой
По-големи тъпаци няма бате.Това е странно. Има чат бутон , питай ги дали може да ти го оправят и да го верифицираш така. Ако не , нова регистрация и този път името на картата и името от рега едно и също
По-големи тъпаци няма бате.
Тия ги подминавайте, залагайте другъде. Баба ми 37 набор да им звънне;ла. Ай сиктир бе.
Това е сайта с най-коректен съпорт може би... в случая сам си си виновен Не е нормално да депозираш с карта на друго име. Ако искаш си направи нова регистрация в бетфеър, коефициентите са г/д същите и имат лиценз за България