Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Платформа за автоматизирано препублик
Здрасти,
това, че си написал уеб апп за олх е похвално. Критиката ми се базира на това, че дооста повече време се занимавам с това от теб. Но не е с халосни патрони, колкото и да ти се иска.
Освен това говориш откровени лъжи и някои полуистини с цел заблуда на клиентите.
1. Ти и в момента имаш доста приложения на компа писани от някой си.
2. Вече в олх паролите са по ссл тунел, т.е криптирани - https://ssl.olx.bg/account/?ref[0][action]=myaccount&ref[0][method]=index
Не виждам кой и защо ще ти даде паролата си на тебе. Сега ако някой иска да имаш потенциален контрол над акаунта му, това е друго.
Да речем аз правя сравнение между продман и твоя софт
продман:
доказано работи
от около 2 години на пазара
ясна еднократна цена
100% възможност да се види какво/къде праща/получава (даже ако искаш ти напиши ревю за това)
твоя софт:
не е ясно работи ли и ако да, от кога
не е ясно къде е
не е ясна цената
не е ясно за колко време ще работи - купувам си кредити за 100 лв, ползвам 10 лв и ти утре умираш.
100% паролата ми я знаеш ти и който ти искаш и можеш да ми експлоатираш акаунта, напр за спам на ЛС в олх
Та това е. Успехи
Привет и на теб, гарнет,
Уважавам градивната критика, за разлика от нападателната с халосни патрони.
Така или иначе трафика от/към OLX е по некриптиран канал. Дали ще си пазиш паролата в сейф или ще ти е на листче до клавиатурата при една мен и дъ мидъл атака ти хващат креденшълите в чист вид.
Хайде със здраве и успехи със скриптовете!
Здрасти,
това, че си написал уеб апп за олх е похвално. Критиката ми се базира на това, че дооста повече време се занимавам с това от теб. Но не е с халосни патрони, колкото и да ти се иска.
Освен това говориш откровени лъжи и някои полуистини с цел заблуда на клиентите.
1. Ти и в момента имаш доста приложения на компа писани от някой си.
2. Вече в олх паролите са по ссл тунел, т.е криптирани - https://ssl.olx.bg/account/?ref[0][action]=myaccount&ref[0][method]=index
Не виждам кой и защо ще ти даде паролата си на тебе. Сега ако някой иска да имаш потенциален контрол над акаунта му, това е друго.
Да речем аз правя сравнение между продман и твоя софт
продман:
доказано работи
от около 2 години на пазара
ясна еднократна цена
100% възможност да се види какво/къде праща/получава (даже ако искаш ти напиши ревю за това)
твоя софт:
не е ясно работи ли и ако да, от кога
не е ясно къде е
не е ясна цената
не е ясно за колко време ще работи - купувам си кредити за 100 лв, ползвам 10 лв и ти утре умираш.
100% паролата ми я знаеш ти и който ти искаш и можеш да ми експлоатираш акаунта, напр за спам на ЛС в олх
Та това е. Успехи