Всеки, който иска трайъл и повече информация да ми пише на ЛС.
Здравей, имам 6-7 обяви в олх.бг ,които искам да се повновяват автоматично всеки ден и ме интересува каква е цената за тази услуга и само за олх.бг ли работи скрипта или става например и за базар.бг ? Благодаря
1 препубликуване = 1 кредит* + 1 кредит х брой снимки в обявата (напр. обява с 4 снимки ще изисква 5 кредита).
*Цената на кредитите варира в зависимост от големината на пакета, който ще се закупи. Ориентировъчно е между 1.9 и 3.5ст/кредит.
Важи ли още предложението за безплатна демо седмица ?
Здравей, имам 6-7 обяви в олх.бг ,които искам да се повновяват автоматично всеки ден и ме интересува каква е цената за тази услуга и само за олх.бг ли работи скрипта или става например и за базар.бг ? Благодаря
щом имаш само 6-7 обяви значи не ти е проблем ако акаунта ти го блокират олх след ползване на тоя скрипт.
Има опасност да ми блокират акаунта ли ?
Важи ли още предложението за безплатна демо седмица ?
Имам около 30 обяви в OLX.
Съответно си плащам всеки месец по 36лв. за бизнес акаунт. Даваш ли ми гаранция , че ако на ден примерно препубликувам 10 обяви на ден през скрипта , няма да ми баннат акаунта?
И другият въпрос ми е , как точно се препубликуват обявите с едно и също описание и снимки , при положение че като се пробвам да ги препубликувам ръчно в 99% от случайте ми задържат обявата?
Ще ти дам само един пример, ти си прецени. Има хора, които препубликуват на ден по повече от 50 обяви от ~6 месеца. Защо не са се отказали след първата седмица или месец сам можеш да си отговориш. Дали си заслужава риска - така или иначе името в олх вече не значи нищо, няма рейтинг. Правиш нов акаунт и продължаваш.
Относно въпроса ти как точно работи системата - ползва алгоритъм за промяна на съдържанието, дотолкова, че да премине автоматичния филтър на олх.