beni7574
Active Member
От: Подарявам два сайта
Коментара за заплащането на домейните в скайп бе направен след като колегата реши да ми даде домейните мисля. Ако той не възразява, ще сложа скрийншот на кореспонденцията.
За тези, които не виждат достатъчно добре на снимката:
Албена и Петко Пантелееви размени пълномощно с $$$****$$$.
[10:06:22] Албена и Петко Пантелееви: здравейте
[10:06:40] $$$****$$$: zdraveite
[10:07:02] $$$****$$$: как искаш да ти дам име и парола на админа и да си работиш от моя хост
[10:08:35] $$$****$$$: как искаш? да ти дам име и парола на админа и да работиш от моя хост
[10:08:37] $$$****$$$: или
[10:08:44] $$$****$$$: да ти пратя файловете и бд
[10:09:18] Албена и Петко Пантелееви: засега да-но когато се поосвободим, вероятно е по-добре да се прехвърлят данните на мой хост. Предлагам да ти платя домейните-поне да не си на загуба
[10:10:05] Албена и Петко Пантелееви: или ако държиш на домейните, може да прехвърля само съдържанието
[10:10:16] Албена и Петко Пантелееви: имам домейни достатъчно
[10:10:27] $$$****$$$: не държа на домейните
[10:10:49] $$$****$$$: ако искаш след 1 час ще свършим тая работа че съм зает малко сега
[10:11:32] Албена и Петко Пантелееви: когато решиш.
Надявам се това да успокои страстите.
Кореспонденцията бе изнесена естествено със съгласието на колегата.
Коментара за заплащането на домейните в скайп бе направен след като колегата реши да ми даде домейните мисля. Ако той не възразява, ще сложа скрийншот на кореспонденцията.
За тези, които не виждат достатъчно добре на снимката:
Албена и Петко Пантелееви размени пълномощно с $$$****$$$.
[10:06:22] Албена и Петко Пантелееви: здравейте
[10:06:40] $$$****$$$: zdraveite
[10:07:02] $$$****$$$: как искаш да ти дам име и парола на админа и да си работиш от моя хост
[10:08:35] $$$****$$$: как искаш? да ти дам име и парола на админа и да работиш от моя хост
[10:08:37] $$$****$$$: или
[10:08:44] $$$****$$$: да ти пратя файловете и бд
[10:09:18] Албена и Петко Пантелееви: засега да-но когато се поосвободим, вероятно е по-добре да се прехвърлят данните на мой хост. Предлагам да ти платя домейните-поне да не си на загуба
[10:10:05] Албена и Петко Пантелееви: или ако държиш на домейните, може да прехвърля само съдържанието
[10:10:16] Албена и Петко Пантелееви: имам домейни достатъчно
[10:10:27] $$$****$$$: не държа на домейните
[10:10:49] $$$****$$$: ако искаш след 1 час ще свършим тая работа че съм зает малко сега
[10:11:32] Албена и Петко Пантелееви: когато решиш.
Надявам се това да успокои страстите.
Кореспонденцията бе изнесена естествено със съгласието на колегата.
Последно редактирано: