Тук сме малко страни от темата, но да пусна и аз едно мнение, че напоследък ми е много интересна точно тая тема със съвременните жени, говорим за БГ. И си размишлявам такъв.
Biber, то тва е ясно, че мъжете могат да готвят още повече тези, които от доста време са самостоятелни или тренират някакъв спорт, съответно се хранят здравословно. За тях е неизбежно да са научили това-онова. Но в уравнението тук се пита друго. При положение, че един мъж изкарва парите за семейството, готви в кухнята, пере си и си глади дрехите, защото си е свикнал да си прави всичко сам и съответно, защото жената я мързи или е еманципирана. Факт е, че мъжете около моята възраст гладим повече от жените (тея, които носим ризи), те изобщо не барват ютия и носят дрехи, които не се мачкат или не си личат в повечето случаи. В такава ситуация каква е ролята на жената? Тя има ли функции и за какво ти е да си имаш жена? Подкрепа в трудни моменти? Дали и за това стават? Аз започвам сериозно да се замислям напоследък по тая тема. Визия - хубаво, цици - хубаво, секс - хубаво, ама ако е само това, то за кво да се ограничавам с една, която после да трябва да я обгрижвам и не само за мен, ами и за нея да се грижа - като за бебе? Хубаво ще е, тая модерна жена да ми помага с нещо, не само аз да се гърбя с всичко. Но те нищо не могат брат...кифла до кифла, без мозъчни гънки и умения, без желание за развитие на личността си, само мързел и пилеене на време в нета и по кафета - туй то.
Повечето жени, които съм срещал за момента са горе-долу в тази фаза, на 23-25 години, в кухня не са влизали. Има и изключения, но са рядкост. Всички еманципирани до краен предел, все да са отгоре, все никой мъж не може да им каже кво да правят, все уж да са самостоятелни. Всичките със "труден характер" и самочувствие, на кво отгоре не знам. Еманципирани уж, но същевременно, мъжа да ги води на екскурзии и да им купува подаръчета, ако може.
Та кажете ми, аз съм на 25 в момента, за кво ми е жена, кат за нищо не стават повечето? Да си седят еманципирани, ще ги ползваме по предназначение
Ще очаквам отговори с радост. Какви са ми плюсовете да си имам бг жена - съпруга след време?
П.П. Харесвам жените, не ги мразя. Разсъждавам логически. Като в математиката, не изключвам някой да ме прихване и да има game over. Но за сега се надявам да бягам още време, докато не разбера има ли файда от жена. Честно, не съм си го мислил, че ще стигна до тва да се чудя, ама наистина положението е зле на пазара. Курви бол, свестни жени с умения и качества- слабо.